امیدم به شماست آقا معین
بترکون که موسیقی بد وضعش خراب شده
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدم به شماست آقا معین
بترکون که موسیقی بد وضعش خراب شده
ممنوم ازت که به فکری ، همین که منتظر آهنگ جدید معین هستی ، یعنی دوسش داری که منم خوشحال میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه الان آهنگ هاشون بد شده ، مربوط به یه خواننده خاص نیست ، بعضی ها توشون خیلی محتاط و
خوش شانس اند که هنوز با قدرت آهنگ میدن و هواداراشون رو راضی نگه میدارن ، مثل داریوش ، معین ، امید ، شادمهر.
فقط میشه به همین چند دونه خواننده انگشت شمار امید داشت ...
اینم اضافه کنم که تا همین الانش استاد معین جدا از آلبوم جدیدشون (دلم تنگته) ، نزدیک به 5 تک آهنگ پخش نشده دارند
به اضافه 2 موزیک ویدیوی پخش نشده و آلبوم جدید دیگری که در جشن سالگرد رادیو همراه اعلام کرده بودند که شامل کارهای سنتی شون هست!
بسیار عالی شاد باشید وزنده
به نظر من که این آشفته بازار موسیقی ایران گریبان گیر معینم بوده و معین از روزای اوجش فاصله گرفته و افت محسوسی داشته...(sm98)
من عاشق صدای معین بودم و هستم و فقط و فقط به همین خاطر چند کار اخیر معین رو گوش کردم وگرنه کارا به هیچ وجه درحد اندازه های معین نبودن(sm74)
به نظر من همه ی خواننده ها به بن بست خوردن،چه از لحاظ آهنگ،چه از لحاظ شعر
امیدوارم معینی که آخر وسواس بود تن به اجرای هر کاری نده و بازم شاهد خلق یه(همدم) دیگه باشیم ازش...
ممنون میشم .دستون درد نکنه....(sm10)
بله حق با تو دوست گلم ولی من تو کارای معین از به تو مدیونم و تو که تمامه دنیامی و آغوش خوشم نیومد ، قشنگ بودن ها ولی در حد معین نبودند ، ولی به نظرم بقیه تک آهنگ هاش عالی اند ، حرف ندارند (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی آهنگ می خوام ازش در حد همدم /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جوووووووووون ، شمال!
از این خواننده خوشتیپ تر و خوش صدا تر و مهربون تر هست؟؟؟
تورو قرآن راستشو بگین!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت تر از مریم دلشاد نبود؟!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر دلم تنگته ش خوب بود ولی شعر ترکم نکن خیلی ساده بود و معین بهش جلا داده بود.امیدوارم این کارش خوب باشه(sm132)
بترکون مــَرد / بترکون
سلام . شبخیر ببخشید کلیپ خوشبینی رو گذاشتید... ممنون... با تشکر فراوان....(sm10)
یعنی امشب میاااااد؟؟؟؟(sm178)(sm178) (sm132)
فکر نکنم ، چون تا 2 روز قبلش حتما اطلاع میدن خواننده ها ، ولی دلم میگه که آهنگ قشنگیه ، تیپ جدید معین هم این مساله رو تایید میکنه ، ماشالله خیلی خوشتیپ و جوون شده ... (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از شما به خاطر این همه گذشت و حوصله - خواهشا فایلهای دانلود را با مدیا فایر بگذار نمیتونم دانلود کنم . خیر ببینی
خواهشا تمام موزیک ویدئو ها را دوباره آپلود کن و در یک فایل قرار بده - شما زحمت کشیدید .لااقل نگذار زحمتت هدر بره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 16 S A L E H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرم با این تاپیک فوق العاده و بی نظیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط m4520 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عاشق و کشته مرده ی استاد معینم و هیچکس به پاش نمیرسه، خواننده های جدید که هرگززززززززززززز بگرد پاشم نمیرسن...
واقعا بی نظیر وزیبا و عاشقانه میخونه.
مصاحبه ی چند سال قبلشو تو شب یلدا گوش دادم که خیلی دلخور بود از شرکتهای پخش آلبوم و این حرفا....از همن موقع منتظر آلبوش هستیم ولی هنوز خبری نشده...................
استاد خیلی سختگیره واقعا!!!!البته حقم داره، ولی تک آهنگاشم گاهی اوقات در حد استاد نیست. من همدم و پرنده رو خیلی قبول دارم و به نظرم بی نظیرن و تو این سالها ما به تک آهنگهای عاشقانه استاد دل خوش کردیم
عاشتم استاد.خدا حفظت کنه.سلامت باشی.
درضمن هیچ سایتی رو در حد موزیک باران ندیدم و همیشه ممنون شما عزیزان هستم.
دوستان قبول دارین معین با تیپ جدیدش شباهت زیادی به داریوش پیدا کرده؟
من هروقت این عکس کاور رو میبینم فکر میکنم داریوشه
من به عنوان یکی از طرفداران داریوش از شما طرفداران معین عزیز اظهار نظری در مورد 2 آهنگ جدید داریوش به نام های شب آخر و پرستش که اخیراً پخش شد،دارم.
میخواستم نظرتونو در مورد این 2 آهنگ بدونم آیا قوی بودن این 2 کار و به دل شما نشست؟
چون معمولاً ماها که داریوشی هستیم و تمام کارهای استاد رو با جون و دل میپذیریم و من که کلی لذت بردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟؟
به نظر من پرستش فوق العاده بود.هر روز چندبار گوش میدم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بدون تو میرم شمال
نمیدونم چیزی بگم (sm74)
کار موسیقی و شخصیت بی نظیر داریوش برای هر ایرونی قابل ستایشه من با اینکه عاشق صدای معین هستم ولی از ترانه های داریوش خیلی لذت میبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو کار هم خوب و عالی بود فقط پرستش رو ای کاش به دست یه تنظیم کننده خوب میدادن علیرضا افکاری تننظیم رو بی خیال شه به موسیقی ش خیلی لطف کرده
خوب بود
(sm77)
استثنایی بود شمال
خوب نبود انصافا.(sm25)
خیلی خووووووووووووووووووب بود.عاشقتــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــم استاد معین(sm127)(sm127)(sm127)
اینجور کارا شدیدا مچه با صدای معین
کدوم ساحل ِدنجِ پهلوی ِ تو...(sm127)(sm74)(sm127)
خیلی چسبید بهم(sm74)(sm19)
عجب اهنگی خونده
فوق العادست
نبینم ریشات و کنار موهات سفید شده(sm74) (sm74) (sm127)
ویدیو رو هم دوست داشتم.رانندگیش تو حلقم(sm51)
ای کاش بیشتر مانور میداد سایت روی این آهنگ(sm132)
(sm118)
با صدات زنده ام از گذشته تا ابد...(sm127)
هوا ابری و من با چشمای ِتر
دوباره بدون تو میرم سفر
شبیه ِ یه تصویر بی حس و حال
دوباره بدون تو میرم شمال
با من حسرت ِپرسه تو اسکله
کنار تو با کمترین فاصله
با من عادت ِغرق ِدریا شدن
به عشق تو،تو دلت جا شدن
کدوم ساحل ِدنج ِپهلوی ِتو
بشینم پی ِردی از بوی تو
صدف تا صدف موجِ غم با منه
دل تنگمو صخره پس میزنه
♫♫♫
شمال و غروب و معمای ِتو
کدوم روزِ خوبِ تماشای ِتو
امان از نمِ جاده و بفض ِمن
می بارم برای ِسبک تر شدن
کدوم ساحل ِدنج ِپهلوی ِتو
بشینم پی ِردی از بوی ِتو
صدف تا صدف موجِ غم با منه
دل تنگمو صخره پس میزنه
بدون معین یعنی مرگ
چه تنظیم فوق العاده ایی دیوونم کرد
اون ریش ها و موهای سرت رو که دیدم سفید شده غم دنیا گرفتم
عزیزم معین همیشه محبوب با تو تمام لحظاتم رو پر کردم ...چه شاد و چه غمگین
جدا از آهنگ باید به تیپش اشاره کرد که چقد با ریش خوشتیپتر شده و بهش میاد....واقعا معین صداش تکه...ایشالا همیشه سالم باشه!!
ممنون که آهنگو بالا آوردین.عذر میخوام مدیرجان!(sm132)
چرا کاور اصلی آهنگو نمیزارین؟؟
خیلی وقت بود که همچین آهنگی پر احساس از استاد میخواستیم که پر از تحریرای نابش باشه،،اهنگ تقریبا تو مایه های آهنگ"همدمِ"..خیلی خوب بود و به موقع!!(sm50)
خوب و قابل تحمله