(sm120)آزاد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)آزاد
ازادددددددد
ازاااااااااااااااد
خدا خیرت بده...
مرسی.......
خدایا شکرتتتتتت...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فقط بنویسی من این قسمت رو دیدم میفهمیم که دیدی، لازم نیست چیزی راجع به داستان بنویسی
با نوشته هات داستان برای ما لو رفت
خسته نباشی (sm1)
قسمت ۰۹ «۷۲۰p »: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب نمایش مخفی زدم که شما ها نخونید دیگه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط kaghazi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکارش کنم دیگه؟؟؟؟؟
کل دنیا همین طوری می نویسن...
من نخواستم شما بفهمی نمی خوندی پستم......(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا برو سفره ابولفضلت رو پهن کن نذرتو ادا کن (sm70)
نموده بودی مجمع رو تو این یه هفته (sm2)
از همون پست مرئی هم معلوم بود (sm74)نقل قول:
قسمت بعدی دیگه چیزی ننویس خواهشا
فقط بنویس خوب بود یا بد بود (sm178)
عالی بود.همه قسمت های این فصلو تا الان ارزش داشت.
الیاس وجدانن دیگه اینجا آپلود نکن دوساعته هنوز دانلود نشده
کدوم لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیلی اذیت کرد
وحشتناک بود این قسمت (sm74)
(sm118)
دلموون خنک شد (sm70)
ایراد از نت خودته من تا 1.5 مگ ازش سرعت گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)سانسا عجب گوشتی شده
لرد خان می زنتش زمین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم کی افتخار زمین ردنشو دارهنقل قول:
من حالا دان نکردم اگه جان مرده من دانلود نکنم بچه ها(sm10)
آره میمیره جان متاسفانه.... ولی ببینش قشنگه دوس نداری هم نبیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت ۰۹ «۱۰۸۰p x265 – HDTV»: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت ۰۹ «۱۰۸۰p»: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه های دنریس و یارا گریجوی به هم خیلی عجیب و شهوانی بود احتمال اینکه شاهد رابطه لز بین این دو باشیم خیلی بالاست (sm2)خصوصا اینکه یارا تو قسمت قبلی نشون داد تمایلاتی به هم جنس گرایی داره (sm70)
به احتمال خیلی زیاد ممکنه سرداوس "بانوی سرخ ملیساندرا" رو بکشه بخاطر دختر استنیس (sm25)(sm50)
اره جان میمیره نگاه نکن
تف ب قبرشون هی اینو میکشن
کجا جانو کشتن که من ندیدم(sm70)
عجب اپیزودی بود
فر خوردم (sm54)
امتیاز 10 گرفته..اووووف
جنگ رو خیلی توپ به تصویر کشیدن
اوووووف عجب صحنه ای (sm50)
(sm25)
وااای واای وای
تیزر قسمت بعدی هنوز نیومده؟!!!؟
من هنوز فاز اونایی که تیزر بعدی رو میبینن درک نکردم.تیزر خیلی مزخرفه بیشتر چیزارو لو میده دیگه موقع دیدن کاملش حال نمیده ببینی.تیزر نبینین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
stop killing the starks!