[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا سبزک خودمونه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا سبزک خودمونه (sm2)
اینقدر؟؟؟؟؟؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــترنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو(sm27)
اگه دیگه پست ندادم بدون شارژش تموم شده(sm120)
میدونستم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر مار (sm70) آواتار چی شد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به منم بگین اگه سرعتش خوبه (sm49)نقل قول:
مرتیکه از کجا عکس از پشت پیدا کنم واسه تو؟نقل قول:
نمیشه رخ بنمایی؟یه عکس که قشنگ باشه ولی از پشت نباشه بدم نمیذاری؟؟غلط میکنی نذاری(sm120)
بهش نگو(sm70)
1- گوگل کروم را باز کنيد و سمت راست بالاي صفحه، روي سه خط موازي افقي براي تنظيمات کليک کنيد. يک منو باز مي شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2- در آن منو ( Settings ) را کليک کنيد . منوي جديدي در کل صفحه باز مي شود.
3- بالا سمت چپ، روي ( Extensions ) کليک کنيد. منوي ديگري باز مي شود .
4- در انتهاي منو ( Get more Extensions ) را کليک کنيد، يک منوي ديگر باز مي شود. بالا سمت چپ کلمه ( browsec ) را تايپ کنيد و کليد ( enter ) را فشار دهيد
5- بلافاصله سه برنامه براي شما پيدا مي کند
6- برنامهء اولي از آن بالا را بنام ( Browsec ) که سمت راست آن نوشته ( Free ) را با فشاردادن ( Free ) نصب کنيد
تغییر چهره دادم آشناهائم دیگه نمیشناسن از دور ببینن (sm2)نقل قول:
خودم 300 تا عکس اونجوری دارم فردا یکیشو انتخاب میکنم (sm59)
دیر گفتی (sm2)نقل قول:
پریسا(sm54)
مرسی (sm10) زدم ردیف شد (sm59)نقل قول:
ممنون (sm14)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سرعتی (sm59)
(sm50)
(sm132)
اگر کسی اورجینال البوم نازنین یا کویرو داره میخرم ازش(sm54)
داشتم به صدات گوش میکردم حواسم به حرفات نبود . . .
شهاب حسینی
Khobe
Uploadbaz
Uploadboy
Expreesleech
(sm132)
(sm159)
نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمیترسه دلم
بغلم کن ازم همه چیمو بگیر
بزا گریه کنم پیش تو دل سیر(sm111)
دلم دیگه دلتنگیاش بی شماره
هنوزم به جز تو کسی رو نداره(sm111)
(sm50)
نکش پس(sm50)
من 66 سالمه جوون(sm50)
تو به جای منم پر غصه شدی
نذا خسته بشم نگو خسته شدی(sm111)
(sm27)
(sm2)
حسین معدنی (sm54)
(sm74)
(sm81)حسین معدنی
سلام دوستان
شادمهر تو کنسرتاش یبار آهنگ ترس رو اجرا کرده بود که مصادف شده بود با وقایع انتخابات 88
یه تیپ سبز زده بود
کسی از شما ها تو آرشیوش داره این اجرای شادمهرو
خیلی قشنگ اجرا کرده تو کنسرت
اگه کسی داره لطف کنه بزاره
مرسی
چند؟ --- (sm29) ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
عکس جدید ملینا
خبر امد خبری در راه است .... (sm118)(sm79)(sm137)
اینجور زیر خاکیا رو فروشنده قیمت میده خریدار هم به دیده منت میپذیره (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]