فدات بوس بوس ستاره بکنی ببخشید بچینی بای(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات بوس بوس ستاره بکنی ببخشید بچینی بای(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشا اسم منو نزار کنار اون هنجس باز کونی با اون یارو گرتی (sm2)نقل قول:
واقعا که همسن و سال های شما الان دارن سوریه و عراق از حرم دفاع میکنن اونوقت شما اینجایید (sm120)
دلتم بخواد دودول خان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا از راه دور هواشون رو دارم کی حوصله داره بره اونجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن که خودت یه پا جان فدائی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینجا مدافع قیلون تشریف دارم سنگر رو خالی نمیکنم که دست بیگانگان و دشمنان نیوفته (sm120)
(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
سیگار صبحگاهی(sm50)(sm2)