شوولت قهوه ای (sm50) بابام داشت(sm59)
ممنون بابت اهنگ قشنگ بود(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
شوولت قهوه ای (sm50) بابام داشت(sm59)
ممنون بابت اهنگ قشنگ بود(sm127)
شورلت باشه سبز و قهوه ایش زیاد تفاوتی نه داره !
لا مذهب الان 3 ساله چِت کردم روش ! هم آهنگ هم شورلت !
البته موسیقی ربطی به شورلت نه داره ! خخخ !
(sm128)
- (sm50)
(sm111)
- (sm50)
این موزیک ویدیو که گذاشتی آیا تگ دارد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تگ داشت نمیذاشتی(sm59)
اره تگ داره
بگو چرا امیر نمیذاره(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک !؟ (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت ! (sm19)
یوزرِ نو مبارک !
چرخش برات به چرخه ! خخخ !
باشد که این هنر بندانِ مبتذل ما رو رها کنن !
محسن نامجو یه جا می گفت : ولله جواد یساری مبتذل نیست !
اون کسی مبتذله که با اسمِ شهید و جان باز موسیقی یِ کلاسیک ساخته و شب با قاتلا و جانی های حکومتی شام خورده .
(sm29)
(sm127)
این روزا بد نسخم (sm98)
چطورى بابک عزيزم... يوز جديد مبارک باشه برادر جان... (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- چیکارشی ؟
- نمیدونم. فقط دلم واسش تنگ میشه ... (sm50)
بگو امیر برات Harf بکندش قشنگ تر میشه (sm50)
- (sm50)
آدم پوچى مثل من.... (sm50)
اع اسم منو بلدی(sm120)
باز هواى ابرى
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم یوزرت خیلی قشنگه
سر ظهر اومدم اولین پیامی که داده بودی توی تاپیک عکس های خواننده ها فهمیدم خودت هستی ..
خوبه که یوزر جدید زدی .. حرف که خیلی حرفا توی این یه کلمه نهفته شده (sm50)
(sm194)
نوکرتم اما معنی پیام دیروزو من نمیفهمم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم درد میکنه نمیتونم فعلا داریوش گوش بدم
این روزها بد نسخم (sm98)
بابک تو آلبوم بابک افشارو گوش کردی ؟ ملودی های جاویدان (sm50)نقل قول:
این آلبومو گوش میدم به خصوص تراک 3 .. یه حالت دگرگونی بهم دست میده (sm81)به جان خودم راستشو دارم میگم (sm50)
یا مثلا همین آهنگی که سهند گذاشت دستای تو من دانلود کردم موهای تنم سیخ شد .. بعد دیگه قطعش کردم (sm88)
الان قرص خوردم سر دردم خوب بشه بگو من هستم فعلا .. البته اگه کار داری فعلا برو (sm50)(sm127)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)هادی تلگرام ج بده
پای چپتو بلند کنی مارم میبینی (sm120)نقل قول:
خوبی داداش(sm174)
اقا این داستان عوض کردن یوزر چیه
(sm120)هادی امروز در میره از من
هادی خیلی داده
(sm2)دیوث اون فیلم ها رو حاضر کن تا به توام بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه سر دردم خوب شده بابک عزیز آهنگ شیون تو کدوم آلبوم رامش هستش ؟نقل قول:
قرص نمیخورم زیاد فقط دیگه سر درد میگیرم نمیتونم تحمل کنم باید قرص بخورم ژلوفن
انگار مثل ایام جوونی لرازپام انداختم چند شبه زود خوابم میاد (sm28)
(sm50)
منه زخمی منه خسته منه پاک (sm172)
صدای رامش تو زائر و شیون (sm88)