شاهکار کارن همایونفر و شاید بهترین آلبوم پاپ مجاز(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاهکار کارن همایونفر و شاید بهترین آلبوم پاپ مجاز(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرور بشکسته شکسته تر نمیشه
دَری که بسته شد که بسته تر نمیشه
- (sm19)
(sm127)
نمُرده ام که دلم را کِنار بگذاري
هنوز منتظرم تا قراربگذاري
هواي سرد خيابان و دسته گُل در دست
دُرُست نيست که چشم انتظار بگذاري
ستاره ها به تماشات مي رسند از راه
اگر شبانه تو بزم سه تار بگذاري!
تمام ِ شانه ي من زير بارتان رفته ست
چقدر راضي ام از اينکه،بار بگذاري
خيال با تو نشستن؟! ورود ممنوع است!
مگر که لطف کُني اسم يار بگذاري!
به خانه مي روم و با گُلي که پژمرده ست
به ذهن خسته ي من،طرحِ دار بگذاري
ولي نه گوش به زنگم کِنار اين تلفن
هنوز منتظرم تا قرار بگذاري
ناصر نديمي
فرض کن،خاطره اي باشي و مبهم باشي
فرض کن،از همه ي خاطره ها کَم باشي
فرض کن دوست نداري که برقصي، شايد،
دوست داري دهه ي زجر محرم باشي
يا به يک کوچه بپيچي و کمر راست کُني
يا که مجبور شَوي تا کَمَرَت خم باشي!
خم شوي تا کمر و درد بريزد در تو
تووي يک رعشه ي ناخواسته محکم باشي
نرخ روزانه ي نان را بنويسي اصلا"،
بادها را بخوري،عاشق پرچم باشي
هشت سالي به خودت فحش مزخرف بدهي
جنگ تحميلي ِامضا شده با سَم باشي
قيد آزادي خود را بزني،بي سلول !
به دموکراسي پريود شده،مُلزَم باشي
شکل نشکافتن ِ هسته ي يک چيز ِ بزرگ
فکر دلواپسي ِقبله ي عالم باشي !
.
.
روي دعواي زن و شوهري ات،خط بِکِشي
فارغ از فلسفه و منطق ِآدم باشي!
روضه خوان ِ زنِ بيچاره ي مادر مُرده
سينه چاک ِدو سه تا،مجلس ِ ماتم باشي
سفره ي درد و دلت را سَر ِ شب پهن کُني
دست و دلباز تر از زلزله ي بَم باشي
بعد هم شُکر کُني با عرق ِ سگ پرسه
فکر خارج شدن از دستِ جهنم باشي
.
.
گُه به گور ِ غزلي که،تو نباشي در آن
خوش به حال من و اين خانه،
که باشم،
باشي.
ناصر ندیمی (sm50)(sm50)
Behrooz Paygan & Adel Rouhnavaz - Diffraction (sm88)
(sm50)
اکبر ئمت گرم برای معرفی سریال ! اکبر تو بی نطیری اکبر ازت ممنونم ! (sm81)(sm2) اکبر این دختره کارآگاهه رئیسه کپه خانوم منشیه (sm81)(sm2) ! شخصیت نقش اول هم حرف نداره (sm50) همونیه که میخوام (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس رو کارتن خوابیده از تخت میترسته ...
اوه اوه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عابرا تصویر میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرت همینجوری هدر میره ... (sm181)
(sm2) (sm2)ولی خداییش این خانوم رییسه خیییییییییلی شبیههنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)(sm54)نقل قول:
یه اسکرین شات بدین ببینیم کیه که دل رسولمونو برده (sm120)
تو فیلم فرار از زندان زن داداش مایکل بود وکیل هم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Exorcism of Molly Hartley
Pay the Ghost
فوق العاده (sm127)
ندیدم اسکرین بدین (sm132)نقل قول:
از صبح فقط داره چرا یادم نمیاد یزدانی پلی میشه (sm181)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
داغون پسند (sm120)نقل قول:
چه بیرحمانه زیبایی؟!(sm77)(sm2)
بچه ها از پایگان عکس ندارید واسه دستکتاپ میخوام ؟
من از قیافه های ساده خوشم میاد و چشم رنگی (sm59)نقل قول:
عاشق شده ای دیوونه وار خبر ندارینقل قول:
نقل قول:
خیلی باهاش حال میکنم
یاد یه سوال افتادم که میپرسید - تا حالا عاشق شدی ؟
میرم تو سایت خودش هم چی خارجی عکساشم نمیشه دانلود کرد
فقط یه مرد زیبایی نیکول رو درک میکنه (sm50)نقل قول:
عاقا گوه خوردم این اصلا شبیه خانوم منشی نیست (sm2) رفتم عکساشو دیدم ریده شد به تصوراتم در مورد هرچیه منشیه (sm2)نقل قول:
لامصب یدونه عکس خوب نداره (sm30) فقط چشماش یکم شبیه (sm2)
از همین تریبون از دوستان عذر میخوام (sm30)
عطرت روی اعصابمه، پلکام دائم میپره
باید که از هم دور شیم، اینجوری شاید بهتره
تو سرد و بیرحمی ولی، دلتنگیا جانیترن
از تو که دنیای منی، چشمات ایرانیترن
پشت سرت حرفه ولی، چشمای تو حرف منه
وقتی که اسم تو میآد، قلبم سریعتر میزنه
امروز... صبح سوم بیتو...
دنیام پاییزه
شالی که خیسِ گریههاته، هنوز روی آویزه
عکس بزرگ خندهی تو، تو اتاقمه
دستای تو هنوز واسه من چای میریزه
آیینهها و تخت خواب، بیآبروی تو شدن
دیوارهای خونه هم، معتاد بوی تو شدن
من خاطره دارم از این، آیینههای یکسره
از این ملافه که منو، تا بوسهی تو میبره
من خاطره دارم از این، بوی همیشه تلخ و سرد
از این اتاقِ بیتو و این تختِ خوابِ بینبرد
امروز... صبح سوم بیتو...
دنیام پاییزه
شالی که خیسِ گریههاته، هنوز روی آویزه
عکس بزرگ خندهی تو، تو اتاقمه
دستای تو هنوز واسه من چای میریزه
میثم یوسفی
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان عم مخور (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
ولی خداییش فرم چشماش و رنگشون دقیقا همونه (sm59)(sm50)
سحر محمدی - گل اومد بهار اومد (sm74)
- (sm50)
دوباره اینجا...(sm50)
چه اسکرینی باو ریده (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm209)(sm2)نقل قول:
- (sm50)