(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
شما بیاین یه چیزی بگین بابا همین جوری خشک وایسادین منو نگاه میکنین (sm2)
من امروز حالم خوبه (sm2) آقا من از حق خودم میگذرم اصلا هر چی که تو بگی خوبه (sm70)
نخند (sm59)
منم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ديگه چرا؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــــــان؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm127)نقل قول:
فدات ممنون(sm127)
تو تصمیم نگرفتی چه پستی میخوای؟ (sm2)نقل قول:
اوكي راحت باشين آرام باشين (sm2)
دختر باهاشون بود؟!نقل قول:
دوستاشم ميگن . والا چند وقت پيش رفتن شمال با 4 تا از دوستاش فقط من ميدونستم باقي گفته بودن خوابگاهيم (sm77)
چجوری؟ جدی جدی به مام یاد بده (sm59)نقل قول:
از اول جوري رفتار كردم باهاشون كه اگه خطا هم كنن خودشون ميان ميگن و عذر خواهي ميكنن
با همتونم قهرم نامردا من اعتراض دارم(sm81) (sm59)
من چرا نه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست اواتار و امضا (sm50)
بگو اعتراضتُ ببینم واردِ یا نه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرین (sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]