سلیقه مردم تهرانم ریده تو سینما
چجور خط ویژه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شده یعنی فیلم از این مذخرف تر و چیپ تر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلیقه مردم تهرانم ریده تو سینما
چجور خط ویژه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شده یعنی فیلم از این مذخرف تر و چیپ تر
خدایا این نعمت اینترنت رو از ما نگیر با یک کلیک فیلم دان میکنیم مث هلو تا این مذخرفات ایرانی
جورش می کنم !!! خخخ ! (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار تا تاپیک با کمک میلادِ چورن نژاد می زنم !!! (sm2)
بزن منم پشتتم (sm2)منم هستم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای جادویی رعنا فرحان . . . (sm228)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موذن زاده داره رو مزارت نوحه میخونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای هر ستاره ی چورن تاپیک جدا !!! (sm118) (sm2)
به نظرت اینو دان کنم ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار عالی بعدشم انفرادی (sm2)(sm30)نقل قول:
نقل قول:
هم شون خوبن !
ولی برای شروع آلبوم آخرش رو دانلود کن ! آلبوم " بلوار عطار " . . . (sm50)