نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه گفتم عیب داره (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چت روم نرفتم نمی دونم (sm120)
فوقش زیاد باشه 25-26-27 (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان اسمم كه عوض شد ميخوام سنمم عوض كنم 25 خوبه؟
(sm98)
می خند ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا 60 سال هم دیدم(sm120)نقل قول:
این بتی دیوانست (sm30) یه چی میگهنقل قول:
جدی نگیر (sm10)
کوجاس اون 60 سال شوما اول اونو به من نیشان بده (sm120)نقل قول:
تشریف ببرید خودتان مشاهده بفرمایید (sm120)نقل قول:
چه جوری نشون بدم ؟(sm2)
نقل قول:
برام جالبه كه باور نميكنن و جالبتر اينكه دلشون ميخواد دروغ بشنون خب چه كاريه اذيتشون كنم از اين به بعد هر كي پرسيد من 25 سالمه تو شاهد باش (sm2)