الان میخواستم بگم مرسی اواتار جدید که امضاتم تغییر دادی (sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان میخواستم بگم مرسی اواتار جدید که امضاتم تغییر دادی (sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بنال ببینم چه مرگتِ نکبت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی الهی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرفتی زیرابشونو جلو خونوادشون میزدی (sm120)نقل قول:
دوستاشم ميگن . والا چند وقت پيش رفتن شمال با 4 تا از دوستاش فقط من ميدونستم باقي گفته بودن خوابگاهيم (sm77)
چرا حالا؟؟ سفر اگه معمولی باشه ه موردی نداره ....
دم شما گرم (sm10)البته فکر نکنم کار به عدرخواهی بکشه هیچ وقت از بس شما روی خوش نشون میدی (sm120)نقل قول:
از اول جوري رفتار كردم باهاشون كه اگه خطا هم كنن خودشون ميان ميگن و عذر خواهي ميكنن
مگه تو نمیدونی چی میخوام ؟! (sm50) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی رو؟ (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان البوم چارتار پخش کردم... در برخورد اول که گیرا نبود (sm25)
اصلا همون اولی که پخش کردم کاور البوم رو دیدم حالم گرفته شد (sm138)
ن اون که کاملا شخصیه من اسی رو میخوام (sm30)ولی الان حرفم چیز دیگه ای مربوط به رئیس محترم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زود به تکرار رسیدننقل قول:
اولیشو پلی کردم میانه هاش رفتم دومی بعد همین طور زدم جلو دید رغبتی به ادامش نیست .. حداقل حالا
(sm2)نقل قول:
من چماقدار (sm30)
نه بابا (sm59) دختر تو مهمونيا و تولداشونه (sm59)
به شما نبايد ياد بدم كه به ماماناتون بايد ياد بدم (sm59)
نمیخوای بیخیال بشی؟ خب ول کن برادر من همینطوری زندگیتُ بکن چیکار داری میخوای آشتی کنی وقتی میبینی حساس شده نمیخواد اشتی کنه باهات؟ (sm25)نقل قول: