دلی وقتی میزنی نباید بیای اینجا چون نظرتو عوض میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلی وقتی میزنی نباید بیای اینجا چون نظرتو عوض میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم ندارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توایع تهران شهرک مجیدیه بلوار اکبری کوچه سعید پلاگ ......(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که شوخی کردم (sm121)
بازیشون از بازی ایران بدتره
لا اله الا الااله (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحدهو الا هو (sm29)
و لا خول و لا قوه الا بالله (sm29)
من لازم دارم (sm50)نقل قول:
چی زر میزنید ؟(sm70)
تو را من چشم در راهم شبا هنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی (sm55)نقل قول:
کی بود میگفت کره داغونه ؟(sm70)
تیمای اسیای و افریقایی و درجه 2 اروپایی که میخورن به هم بازی ارزش دیدم نداره (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]