مخابراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا شاتل پورت خالی نداره ... 3 ماهه دارم زنگ میزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا شاتل پورت خالی نداره ... 3 ماهه دارم زنگ میزنم
پارس انلاین چطونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدان اونجا زنگ نزدم .... آسیاتک مگه خوب نیست ؟نقل قول:
پارس انلاین بیتشر نظرات مثبت دیدم اما اسیا تک همیشه یا بد گفتن یا خوب متوسط ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب اون چیزی که من بخوام بگیرم آسیاتک ترافیک 2 مگ با حجم 10 گیگ
ماهی میفته 40 هزار تومن یه خورده قیمت بالاست ولی 2 تا 8 صبح با سرعت 1 مگابایت میره
اگه قراره منتظر بمونی به نظرم برای شاتل منتظر بمونی بهتره قیمتش خیلی با این فرق میکنه
آخه اگه ثبت نام بکنه که خوبه نمیکنه بی پدر ! اسمت نمیزنه ! میگه ما ممکنه تا یه سال دیگه پورت خالی نکنیم شما منتظر نباش برو از جای دیگه نت بگیر بعد هر چند وقت یه باز یه زنگی بزن شاید یه فرجی شد (sm74)نقل قول:
بالاخره یه گوهی باید بخورم اینجوری نمیشه (sm2)
این دیوث هنوز درگیره ، چه استخاره ای میکنه (sm2)
میگن آلبوم معلوم نیس 10ام بیاد (sm120)
شاتل تو اکثر مناطق حجم دزدی میکنهنقل قول:
آسیاتک من دارم راضی هستم
هیچ شرکتی ندیدم تایم رایگانش محدودیت نداشته باشه
اکثر شرکت ها هم شبانه رایگان رو برداشتن
سام علیک (sm176)
الی Angelina jordan آهنگ هاشو گوش کردی ؟
دیوث 40 تومن زیاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسیاتک خوبهنقل قول:
مال من نامحدوده 1ماهه.19تومن.روزی 3 گیگ دان میکنم
فقط بدیش اینه که وقتی بخای نقل بگیری 5 دقیقه طول میکشه.نمیدونم مشکل چیه
سلام بر تو ای بزرگ مرد تاریخ (sm50)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم یزدانی اینجا اومده
(sm25)نقل قول:
سلام بر تو ای پاکدامن
یه سایت آپلود خوب بگین میخوام یه چیز براتون آپ کنم
آپلودبوی خوبه ! میگم حجم تو روز زیاد میره ؟ منم میرم ثبت نام کنم تا 2 ماه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپلودت رایگانه
حجم آنچنان نمیره نه !
داره آپ میشه
دمت گرمنقل قول:
فدا(sm134)نقل قول:
هادی تو تلگرام هستی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیام بده یه چیز برات بفرستم
در من نمانده شوق پروازی دگر(sm88)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ما در انتظار شماره ثبت كتابخانه ملي هستيم.
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تلاشمون اينه كه دهم منتشر بشه، اما قطعي نيست(sm25)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]صبور باشين، سريع هم حمله نكنين به ادم ها. اقاي حسيني كلي تلاش كردن البوم بدون فيلتر اماده بشه و به دستتون برسه. قدردان باشيم
دیییییی وووووو نــــِح (sm50)
امیر بزار دیگه یزدانیو (sm35) بیپ تونز مگه نزاشته ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی این فتوشه ؟ (sm169)
نرم بگیرم ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون موقه مث مرغ اینجا نشستی منتظر اجازه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میده ناز کنی تا نوازشت کنم
بیخودی قهر کنی غرقِ خواهشت کنم
دل بدم به خنده هات سپرِ بلات بشم
الهی تصدقت الهی فدات بشم
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm3)
تو همین یکی دو سال میمیره
پیش خودم گفتم امیر از بیپ تونز گرفته الکی نرم بگیرم (sm29) یعنی پاشم برم ؟نقل قول:
برو بگیر میلاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه هوشنگ ابتهاجنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کاورِ تخمیی زده امید (sm3)
پس من برم.(sm29)اگه زود اومد اس بده نگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]