آخرین خبر رویترز از مذاکرات هسته ای: ایران از غنی سازی کوتاه امد/ دو طرف در یک قدمی توافق
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرین خبر رویترز از مذاکرات هسته ای: ایران از غنی سازی کوتاه امد/ دو طرف در یک قدمی توافق
بنازم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ماه دیگه میبینمت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رهبري بايد شورايي شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گقتم ز کجایی تو تسخر زدو گفت بیلاخ (sm81)
30 متری فشار قوی؟(sm29)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی ممدعلی بازم سلام رسوند (sm2)
(sm2)نقل قول:
کدوم ممد علی؟ (sm2)(sm2)
رفیقِ ممد (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
Lana Del Rey - Shades Of Cool
دیگر پیرهن گِلیت را درار...(sm74)
ارائه اینترنت مخابرات 10 مگابیت برای ساکنین تهران
با حجم ماهیانه 96 گیگابایت
سرعتش میشه حدودا 900 تا 1024 کیلوبایت بر ثانیه (sm77)
دلم گرفته (sm25)
از چی (sm70)
زمونه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کن پول دربیار خوب میشی
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)کوادرو پول یه پرایده
با تير - باران ِ سگان ِ خشمگين ِ دِه ، از گله مان يك مشت گاو ِ كله -خر مانده
سربازهاي سر به راه ِ ميرزا ، سرسخت ..با چشم هاي بسته اينك : چشششم فرمانده !
انبوه ِ بي قلاده ي سگهاي خون - خورده ، در پنجه هاشان ، پرچم ِ فتح ِ در ِدوزخ
فرمان ِ آتش مي دهد اسكندر ي از نو ، دستي كه بر كبريت هاي بي خطر مانده !
قصاب هاي خشمگين ِ شيهه - كُش در جوش .. اسبان ِ مادر - مرده ي در خونِ دندان -خرد
از اين ستون تا آن ستون بند و جگر - گوشه .. از دل به دل راهي پر از خون ِ جگر مانده
در جبهه هاي حق عليه ِ دشمن ِ فرضي ؛ خاموشي از نو ، شورش ِ شب -تاب ها از نو
نه بوي يوسف مي دهد ، نه روشن ِ چشم است پيراهن ِ خوني كه در دست ِ پدر مانده
خواب ِ نمك - سود ِ سر ِ سبز و زبان ِ سرخ .. خودسوزي ِ هر روز ِ خورشيدي كه مي بيند
تابوت ِ بي چشم و لب ِ يار ِ دبستاني ، بر شانه ي تاريخ ِ « مرز ِ پر گهر » مانده ..
خشت ِ كج و بار ِ كج و معمار ِ كج انديش .. « تاريخ » ، اين بي افتخار ِ تا ثريا كج !
گنجشك مفت و سنگ مفت و جان ِ انسان مفت .. از آخرين گنجشك - پر ، يك مشت پر مانده..
طاهره خنیا
(sm50)
می خرمش بالاخرهنقل قول:
به مدلای Tesla هم یه نگاه بنداز (sm70)
فقط ممر میتونه ترو دیکتکتیو رو شناسایی درست ترجمه کنه (sm30)
(sm77)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکسی جونم ، تحمل کن فقط 1 ساعت دیگه مونده تا بازم روی ماهتو ببینم(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
آی وقتی که الکسی میخنده (sm81)(sm81)
(sm70)کم مونده ممر با حسامی relationship بزنه تو فیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
تازه اومده زیرش نوشته شما ترجمه کن ما هم استفاده کنیم (sm2)
واسش ترجمه کردم بعد دید خیلی ضایع کامنتمو پاک کرد پستم ویرایش زد ولی نمیدونه من شات گرفته بودم قبلش (sm70)
یعنی فرق دیکتیو و دیتکشن رو ندونی بعد ادعا هم بکنی (sm2)
true detect اگه بود تقریبا درست بود
ive آخرش معنی جفتشو عوض میکنه (sm29)
خب که چی؟نقل قول:
من ادعا کردم؟ من زبان بالاتر از 10 نشدم تا حالا
الان بیا جام قهرمانی بدم ببر بالا سرت
تو برو بمیر دیوث پست منو اسکی میکنی آبروی منم میبری (sm2)
پست تو؟
(sm2)
(sm30)
چميدونم والا (sm25)نقل قول:
(sm2)یعنی ممر باید براش دایره المعارف جم کنی خاطراتی داریم از این در این سالها
من اصن دنبال این داستانا نبوده و نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی میای موضع میگیری شما ترجمه کن ما هم استفاده کنیم!!
انگار صد در صد به خودت مطمئنی (sm98)حتی حاضر نشدی قبلش به دیکشنری نگاه بندازی
هزاربارم پیش بیاد واسش باز اعتماد به نفس در حد خدا (sm14)
گفتم شما بگو ما استفاده کنیم که گفتی و استفاده کردیمنقل قول:
سریالشو دیده بودم/شناسایی درست خیلی بهش میومد تا کارگاه حقیقی
اینا درست شناسایی کرده بودن
اونقدم اهمیت نداشت اصن حالا این باشه یا یه چیز دیگه
پست در موردفیلمو سریالو ترجمه نبود که
(sm2)من روم کم شد از این اعتماد به نفسنقل قول:
(sm2)این از کجا میاد کلوچه ؟