پسره کامنت گذاشته خخکد
میگم ینی چی ؟
میگه خیلی خنده دار بود کی/رم دهنت
ملت خلاقه داریم ؟!! :|
نمایش نسخه قابل چاپ
پسره کامنت گذاشته خخکد
میگم ینی چی ؟
میگه خیلی خنده دار بود کی/رم دهنت
ملت خلاقه داریم ؟!! :|
ﺩﯾﺸﺐ ﺑﭽﻪ 10 ﺳﺎﻟﻪ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻥ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻣﯿﺰﺩ ﯾﮑﯿﺸﻮﻧﻢ ﮔﯿﺘﺎﺭ ...
.
.
.
. .
. .
. .
.
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﻦ 10 ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺯﯾﺮ ﺑﻐﻠﻢ ﺻﺪﺍﯼ ﮔﻮﺯ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻡ
ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧ� �ℓﮦ ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧ
ﮨℓ ﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ ﮦℓ
ﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧ� �ℓ
ﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ
این جوک رو تو صفحه دکترا دیدم ،
خودشون که خیلی میخندیدن !
بخند کلاس داره
یه جوری میگن هدف پسرا از دوستی با دخترا مسایل خاک بر سری،
که انگار دخترا هدفشون از دوستی با پسرا درک بهتر مفاهیم فلسفی در حوزه منطق و عرفان، ،تکمیل و استحکام رابطه حوزه و دانشگاه و یافتن درمان قطعی بیماران دیابتی و همچنین بازخوانی مجدد اشعار حکیم ابوالقاسم فردوسیه!!!!!!!!!!
صدر جدولوببین
همسر دکتر صدر به هنگام راهنمایی برای پارک دوبل
عزیزم میشه بریم قلعه قدیمیمون
زنه امیر قعله نویی
یکمم بی حیا باش
.
.
.
.
.
.
.
.
.همسر امین حیایی
تو رو خدا یه ملافه بنداز رو خودت کورمون کردی !
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،همسر حمید درخشان
ﻓﻘﻂ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﮐﻪ ۵۰ ﮔﺮﻡ ﺳﺒﮑﺘﺮ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﺷﺪﻩ ﭘﻮﻝ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻣﯿﺪﻥ
ﺑﻌﺪ ﭼﻮﻥ ﭘﻮﻝ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺩﻥ ﻣﯿﭽﭙﻮﻧﻨﺶ ﺗﻮ ﯾﻪ ﻗﺎﺏ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﮐﻪ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ ﻭﺯﻧﺸﻪ .
سلام ك/و/ن/ي چطوري؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
همكاراي برلوسكوني نخست وزير ايتاليا
امشب در دل نوری دارم
......
مادر شیخ فضل الله نوری روزهای اول حاملگی
چخه چخه
زن انتوان چخوف در حال صدا زدن همسرش براي شام
قربون آقامون برم همه جا رو گرم میکنه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر خالد مشعل
یه مرحله ای بالاتر از روشنفکری هست!...
اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن!
.
.
.
.
.
.
.
.
ایرانیها الان تو این مرحله هستن :|
يجوري درباره دونه هاي انار ميگن :
بانظم وترتيب يکجا نشستن؟! .
. .
. .
. .
انگار دونه هاي ذرت با شلوارکردي تو کوچه ولن...
پول برق ندادیم اومدن گاز رو قطع کردن،
میگم چرا گازو قطع میکنی؟
میگه کمرم درد میکنه از تیر نمی تونم برم بالا !!! :|:|:|
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیگه عمرا شنیده باشید
.
عزيزم ميشه نيشتوببندي
.
.
.
.
.
.
همسرسيدخندان
اینو ویرایش کن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sah3b [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جه نگاهی کرده دهن سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخکد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر انقدر حرف گوش کن ؛ انقدر ماه ، اصن داریم؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر سلام. چطوری؟ نبودی؟ (sm74)
سلام آتی ، فدا کم بد نیستم ، بودم حوصله جک گذاشتن نداشتم با نوید رفتیم حکم بازی کردیم ، حکم بلدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطوری ، خوبی؟
میشه پراید بخریم .
.
.
.
.
.
.
همسر رضا ژیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی منم بد نیستم
اره بلدم. آنلاینشو بازی نکردم ولی تاحالا
کی این روزا خوبه اَصَن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینجا دانلود کن ، جمع شیم با هم بریم بازی کنیم ، بازی با دوستان حال میده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچگی هام که مستاجر بودیم ، به بابام گفتم چرا ما همش جامونُ عوض می کنیم؟ گفت عزیزم چون ما عشایریم!!! :|
بعد که بزرگ شدم فهمیدم بابام کـــ.یرم کرده بود! :|
کصافط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دقیقا. همه داغونن. تُف تو روزگار (sm172)
داره دانلود میشه
خخخخخخخخخ تـــــــــــُُُُُـــــُــ ُـُـُـُـُــــــفنقل قول:
باشه ، اسم من اونجا صابر68 هست ، نوید هم اسمش همین نوید میباشد
دان کردی خبر بده که بیام اونجا درخواست دوستی بدم تا راحت پیدات کنم
چیزم تو کــ.ــون صافت (sm70) (sm127)نقل قول:
نقل قول:
دانلود شد. حالا چه کنم؟ (sm192)
اینجا هیچکس نه تربیت داره نه خانوادگی (sm81)نقل قول:
تو کی میخوای بزرگ بشی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر میرزا کوچک خان
پ.ن
چقدر جنگلِ خوسی
میلتِ واسی
خسته نوبوسی
می جانِ جانانَ
تِرِه گِمه میرزا کوچی خانِ(sm127)
نقل قول:
ثبت نام کن اسم یوزرتو بگو ، منم الان میرم تو بازی ...
میرم تو قسمت تخته نرد یه اتاق میزنم ، تو هم بیا تو قسمت تخته نرد اونجا اسم منو دیدی بیا تو اون اتاق دیگه من ردیفش میکنم
شوخو بود عزیزم (sm127)نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار رو ران میکنم ارور میده
کجا ثبت نام کنم؟(sm192)
همون... تُخس بودن از شکلش میباره (sm2)نقل قول: