میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکاریه اینا یا واقعا استخدام میکنه
بعد حقوق بدببخوری داره اصلا
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکاریه اینا یا واقعا استخدام میکنه
بعد حقوق بدببخوری داره اصلا
هر چند زده قبول هم بشی معلوم نیست شعبه تو اون شهر راه اندازی بشه یا نه
باید منتظر بمونی هنوزم
اینهمه رفتی مدرک سیسکو گرفتی آخر باید چکای مشتری و پول کنی بده دستشون (sm30) منو مسخره میکردی؟ حقته! خوردی؟ (sm2) یعنی آرزومه تورو آبدارچی ببینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm25) 10 كيلومتر كوبيدم رفتم جاده تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه شهرك صنعتي هست اونجا
رفتم بهم ميگه بيا واسمون كار كن تا دوماه با حقوق 300 تومن و بدون بيمه.
بعد دو ماه اگه ديديم خوب كار ميكني واست پايه حقوقتو اداره كاري ميزنيم و بيمه هم رد ميكنيم
من به يارو گفتم به نظرتون اينكار كلاهبرداري نيست ؟
ميگه هميني كه هست. اگه نميخواي اينو، يه آبدراچي هم ميخوايم . ميتوني بياي آبدراچي شي
(sm50)
(sm25)
جقد من این فیلمو دوس دارم !!!! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ممر : چرا با اعتبار من بازی میکنی
ممر تو کارت اعتباریت چقد پول هس حالا !!!! (sm2)
سینجول پوستر محسن کدوم عکسه