در مورد البوم پارو نیس
در مورد بعدنه دارم پیگیری میکنم ولی لاشیا خیلی مشکوک میزنن هی پاس میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد البوم پارو نیس
در مورد بعدنه دارم پیگیری میکنم ولی لاشیا خیلی مشکوک میزنن هی پاس میدن
نکن دیگه نمودی منو..همه رو از چشم من میبینه حرفشو به من میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین بارتم نیست..شخصت پیجو بگا میدی همش
تو جیب جا میشه !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ضر نزن غلت میکنی از البوم میفهمی چیزی نمیگینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصیت پیج ! (sm2)مرتیکه کیون گنده یادت رفته پیج 200 تا لایک داشت ورمیداشتی عکسای خودتو شر میکردی
سینجول اسکنر داری ؟
(sm70)زرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا رو که یغلش هم میشه خوند
همین الان بغل پدر گرامی کار کنم ماهی 2/3 تومن جیبمه
میخوام شونصد شغله باشم (sm2)
(sm2)عكساي خودتو شر ميكردي
سگ تو روحت الي (sm30)
نه ندارم ..
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه الدنگ جان 3 سال پیش بود ، هنوز پیج رسمی هم زده نشده بود من پیج زدم ، د اگه چیزی بهت بگم که صاف میری میذاری رو پیجنقل قول: