همیجوری چرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همیجوری چرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm88)
والا من به سن اینا بودم اینقدر جلف نبودم(sm2)
والا اینجور که پیداس شما تو این سنتم از ما جلف تری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی ها (sm2)نقل قول:
جدا از شوخی ، من به سن شما بودم خیلی تفاوت داشتم با شما
سکوتم از رضایت نیست ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت كه ما آخر دهه شصتي ها نبود كه (sm120)
اکبر یه دونه تشکر داری اونم از من بوده (sm120)نقل قول:
نه شما که اوایل دهه ی هفتادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان با یه سوال از آن بانوی بزرگوار منو شناختی ؟نقل قول:
الان می دونی من چه جورم ؟ یا بقیه دوستان ؟
(sm120)