هر کاری کردم نشد بنت کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کاری کردم نشد بنت کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال خدمت کردن به مقدسات جمهوری اسلامی هستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ ن پ : روت میشه بعد چندین ماه سوراخ شدن بیای حرف بزنی (sm70)
امیر ابزار بن رو داشتم من ؟(sm2)
چند ماه خدمتی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را به فوتبال ایران چکار ؟(sm120)
16 ماه خدمت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر زمانی که من مدیر بودم سجاد فنلاندی اینجا بود(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به تبريكات فراوان موفق باشي عزيزم (sm59)يكي دو تا رو محض خنده بن كن (sm2)
په دیگه تمومه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجی عسیسیم (sm19) نمیدونم کدوم قسمته متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش مدیریت جنبه میخواست که من نداشتم (sm2)
نقل قول:
يعني اون 3 دقيقه به اين 3 سال چربيد؟ (sm2)
محض خنده باران و صورتی کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کجاس ؟؟؟(sm98)
(sm27)
اون پایین صفه باید یه مشت پنل و اینا اضافه شده باشه باید بری داخل و نام کاربری و اینا وارد کنی(sm120)نقل قول:
البته رمز می خواد فک کنم ...یه مدت مدیر بودیم استفاده نکردیم ولی تا جا داشتیم فوش خوردیم(sm2)
کیفیت مدیریت مهمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
میلاد رکورد سعید رو زدی (sm2)
تو دوران مدیریت من کم پیدابودی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 دقیقه زودتر اومده بودی بنت کرده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نداره فک کنم فقط سبز شدم همین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم دیدم مدیر شدی گفتم برم و نبینم بارون به این روز افتاده(sm120)نقل قول:
الاناس که مشکی بشم (sm25)
(sm2)
(sm25)
توماس مولر طی صحبت هایی اعلام کرده برنده شدن دوباره توپ طلا از سوی کریستیانو رونالدو، کسل کننده خواهد بود.(sm120)
دنیا چقدر تخیلیه
مدیریت رو ببین
بوی هود رو دیدی؟(sm120)نقل قول:
نقل قول:
مرسيييييييييي كيفيت (sm59) پس بيزحمت از عملكردت تو اون 3 مين صحبت كن برامون مستفيض شيم (sm2)
بعد از اعلام ترک نیویورک ردبولز از سوی تیری آنری، آرسن ونگر ابراز اطمینان کرده او روزی حتما به آرسنال بازخواهد گشت.(sm77)
3 دقیقه ی مرگبار پرچم اراک بالاست
ممد از وفتی اکانت احمدرضا رو دادم کم پیدایی (sm2)
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
حالا که معترضید به مدیریت من . تاپیک بسته میشه
کدوم سه مین ؟(sm120)نقل قول:
سه مین دیروز یا امروز ؟(sm120)
از حال و هواش معلوم بود باید چرت باشه از چند نفرم پرسیدم تایید کردن ندیدم(sm120)نقل قول:
نقل قول:
شما برو مشقاتو بنویس
4 ساعت نشستم فیلمشو دیدم بدون موضوع خاص (sm120)نقل قول:
موندم چه جوری اینقدر بهش نمره دادن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد جان اهنگ پاروي بي قايق رو خيلي خوب اجرا كردي فهمش براي همه راحت شده بود باقي رو هم بازخوني كني ديگه فكر نكنم ابهامي توش بمونه (sm30)
..........