نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار گفتم که ندیدی مگه ندارم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار گفتم که ندیدی مگه ندارم ..
ریدی این چیه
من عکساشونو میگم م این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخشش خوبه سریع میرسه باس ببینیم اون ماشین که بارو میاره گشاد بازی در نیاره ..
من و ما ساعت 9 اومده جهانبخش 12 ..
نقل قول:
همین مدلی بزنم؟ عکسارو یکم کوچیک کنم که 3تا شاعر هم جا بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چی چیه پسریم اینی که دیرو زدی رو میخوام ..
[QUOTE='[M)SBH)];117126']دیروز اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=HamTin;117128]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون تگشو پخ کن برام پسریم !!!!
(sm19)
دو تا رشتی از هم نقل میگیرن این میشه
میگم نظر خودت چیه جداگونه باشه ترانه سرا و تنظیم کننده یا همش با هم باشه
من نمیرم بذارم رو پیج کهنقل قول:
هر کاری دلت میخواد می کینی دیگه