(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که میشد حدس زد ملودی های خودش یعنی نقطه ضعف(sm127) و تصویر(sm127) یه سر و گردن از بقیه بالاتره... اعتراف هم دوس داشتم(sm127)
این ارش مهرابی کیه که همه شعرا ازشه؟
قبلا هم با کسی کار کرده
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لعنت دست جمعی نثار گلیم باف کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جا داره تشکر کنم از همه همکاران هنرمندم که در آلبوم آخرم بسیار زحمت کشیدن و در عین حرفه ای بودن با عشق کار کردن و کلی خاطره خوب همراه شد با دلتنگی امروز!
تشکر میکنم از امیر فرشباف عزیزم که باز هم مثل قبل در تمام مراحل از نقطه آغاز تا پایان حضور داشت و باعث و بانی این آلبوم بود.از آرش مهرابی عزیزم برای ترانه های ساده و در عین حال عمیقش که هربار تازگی داره،از وحید پویان عزیزم برای ملودی های گیرا و نوازندگیهای دلنشینش،از میلاد هاشمی عزیزم و سعید زمانی عزیزم برای تنظیمهای هنرمندانشون که با وسواس بسیار زیاد و صبوری تا آخرین لحظه برای بهتر شدن زحمت کشیدن،از بهداد کاموری عزیزم که برای انجام شدن این پروژه بسیار تلاش کرد و تشکر میکنم از گروه سینارت،محمد زیگورات و الکس فرا بابت ویدئوهای زیباشون و همه کسانی که به نوعی در این آلبوم زحمت کشیدن و همراه ما بودن.