بوی گندم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بوی گندم (sm50)
هوا بس ناجوانمردانه سرد است (sm50)
MODERN TALKING
Fly To The Moon
I'm lost in you, I'm lost in love
What can I do, words not enough
I'm lost in space, I'm lost in you
Oh my babe, what can I do?
I'm lost in your eyes, in your disguise
Oh you can run, but you can't hide
Oh my babe, what can I do?
Fly to the moon
I'm coming soon
I swear to you
My baby blue
Fly to the moon for your sweet love
What can I do can't turn it off
I die for you and your sweet love tonight
We two are one and I'm still here
Together strong, don't disappear
Oh my babe, what can I do
Don't tell me lies under the sky
Where we had love, don't say goodbye
Oh my babe, what can I do
یستردی ؟
قائم مقام باشگاه صبای قم در گفت و گو با خبرنگار "ورزش سه" از مذاکره با علی دایی برای پذیرش سرمربیگری این تیم خبر داد و گفت: با علی دایی مذاکراتی داشتیم و قرار شد ایشان پس از استخاره نظر نهایی خود را به ما اعلام کنند. (sm120)
ترکیب رئال بدین شرح است : پاچکو، آربلوا ، واران، ناچو، کوئنت رائو، مدران، خدیرا، ایارا، ایسکو، خامس و چیچاریتو.(sm77)
فقط مونده به کرنیا ببازین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر cr7 مجتبی اس ؟!
16 برد پیاپی به دست کورنیا قطع میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ادم خریه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
تو دلشون میگن چقدر اینا تنهان که همش تو خونه و پای نت ..(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حنجرم خستس کلا خستم (sm172)چند وقتیه هم هس همیشه سر درد دارم فک کنم تومور دارمنقل قول:
(sm2)نقل قول:
جوون مرگی هم حال میده آ . حتی تو لجن مال هم باشی آخر انگار تو اوج رفتی (sm50) ولی پیر که بری انگار باید میرفتینقل قول:
سیم گیتار پـاره شد(sm74)(sm178)
ولی در کل که بعد چند وقت انگار همچین آدمی وجود خارجی نداشته (sm50)چه پیر بری چه جووننقل قول:
مرگی برای یاد ، یادی برای سنگ (sm50)
صد بار گفتیم جوری نزن که خون بچکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کسی ورژن اصلی آهنگ داغ دلم که امیر حیدری تنظیمش کرده بود رو داره؟
نهایت حماقت و نادانی است اگر گمان کنید خدایی هست که به تیم فوتبال مورد علاقهء شما کمک خواهد کرد تا برنده شود، در حالی که میلیونها کودک بیگناه را به حال خود رها میکند تا رنج بکشند و بمیرند.
بنش کن مرتیکه بی دینو(sm2)
(sm2)نقل قول:
امیر از سعید چه خبر(sm2)
این پیکی که تازه گرفتم خوب نیست کلـفته میدونستم آخر پـارش می کنه (sm172)نایلونه دیگه ..نقل قول:
گیرم خدایی باشه ، من هنوز نمیدونم فاز اونایی که واسه بردن تیم ملوان اندر بنزلی دعا میکنن چیه (sm2)
اشک می ریزد و به آرامی
سر خاکم چپرچلاغ الدین
با نوای حزین مرثیهی
حاج عبدالفروید پورلنین
نود و چند هجری شخمی است
نود و چند هجری شیری
می روم ساکن عدم بشوم
منتها از سر شکم سیری
عشق پیدا نشد نشد مشتی!
با تنفر خلاصه خواهم کرد
با ردیف جفنگ قافیهها
همه را کیسهکاسه خواهم کرد
من که رفتم مرا بسوزانید
منتها در کِلاکِل شادی
جسدم را به باد بسپارید
وسط رقص قاسم آبادی
خانه از زندگی لبالب شد
جنگل از نرّه شیر اخته شده
چه بی اندازه کردنی شده است
زندگی، این دکان تخته شده
اشک می ریزد و به آرامی
سر خاکم چپرچلاغ الدین
با صدای رسای مرثیه ی
حاج عبدالفروید پورلنین
جسدم را بگو بسوزانند
منتها بعد صرف حبّ نشاط
اولی را بلند ختم کنید
بر جمال محمدی صلوات!!!
از زمین شما سرم سنگین
از زمین شما سرم پر بود
کاش بر سفره ام به جز آجر
قدّ چشم مگس سیانور بود...
من که رفتم پس از دو چشمه نماز
بنشینید و رودرود کنید
مجتهدهای جامع الاطراف!
چیزی از من نمانده دود کنید
یاغی (sm50)(sm120)
100 تومن(sm2) یه خسته نباشید جانانه بخاطر این ولخرجی بهش میگفتی(sm2)نقل قول:
چقدی در میاره سعید ؟
باو بگیم دیگه(sm172)ورژن اصلی داغ دلم رو میخوام
(sm30)نقل قول:
کی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
** نمیداند کدامین روز می آید
** نمیداند کدامین روز میمیرد (sm50)
علی عبدالمالکی داغ دلم ورژن اصلیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم بابت اعراب گذاری (sm2)
آخه برادر من اینا انقد احمق نیستن که وقتی دو تا حرف ک و س کنار هم قرار بگیرن وردارن صفحرو شیلنر کنن(sm27) اینو از لیست کلمه ها حذف کننقل قول:
(sm120)کارمم بخواد بگیره باز از همینجا باید پخش بشه دیگهنقل قول:
الان دیگه نمیدن؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
(sm2)من زمانی کار میدم که پول پخششم داشته باشم نگران نباش (sm30)نقل قول:
آقایون وقتی یه خانم بهشون میگه سردمه به سه دسته تقسیم میشن :
1- زرنگایی که بلافاصله خانم رو بغل ميكنند!
2- جنتلمنهايي که بلافاصله ژاکتشونو درميارن میدن به خانم !
3- و دسته سوم احمقهايي هستند كه خودشون به سه دسته تقسیم میشن :
بيشعورهايي که میگن: منم سردمه !
نفهمايي که میگن: هیچم سرد نیست !
گاوهایی که میگن: پاشو برو یه چیزی بپوش! و یه قرص سرما خوردگی هم بخوررررررر!(sm70)
بیا برو بابا (sm98)نقل قول: