فور دیز(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
فور دیز(sm172)
ای ظلمت شب
با منه غم دیده بساز
اقا یه عکس میخواستم سیو کنم لینکشو باز کردم با اینکه سرعتم خیلی خوبه دیدم داره یه حالی باز میکنه.بعد که سیوش کردم دیدم 14 مگه!!!!(sm2)
ولی لامصب چین و چروکای پوستشم معلومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامانه ی ال نینو اومده ایران داریم یخ میزنیم (sm2)
فکر کنم بیماری ibs گرفتم (sm54)(sm9)
حجکم مقبول یا اخوینقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چی صدات کنیم ؟ حاج علیرضا که ضایعس (sm120) حاج علی یا حاج رضا ؟
باشی نباشی زندگی خوبه نبودنت به هیچ وجه من الوجوه احساس نشد (sm120)
حاجی (sm127)
به من پیرمرد نظر داشتن مواظب باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه stop youtube html 5 رو بیگیر نمیزاره کدهای html خودکار پخش بشه بعد کلیک کنی همه ی فرمت ها رو میده تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
idm
Home Invasion - Steven Wilson (sm118)جووون
تاپیک به فنا رفت مهدی خطر(sm2)
کثافتاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا اینقدر زر زدید زد کلا تاپیکو پاک کرد(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)
کـــــونی تو که دیدی داره پاک میکنه چرا ادامه دادی که بزنه تاپیکو به گا بده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش کار تو و کریستی مک خانوم منشیه(sm2)
بنده خداها یه 2-3 نفری اومدن تو مسابقه شرکت کردن حالا کی جوابگوشونه؟(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
خواستم تاپیک حذف بشه اخه من اسیاتک ندارم بدردم نمیخورد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا فاز اون دو سه نفر چی بوده که شرکت کردننقل قول:
زیر نویس واکینگ 265
خره 1 گیگ ترافیک مفتی بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهشون شارژ همراه اول 5 تومنی بده(sm2)نقل قول:
مهدی خطر بازم از این تاپیکا بزن ! خوش گذشت (sm2)(sm30)
از تو خیری بهشون نمیرسه (sm2)نقل قول:
(sm50)
تو 2 بار بهم بدی 1 شاک مجلسی هم برام بزنی 1 تومن شارژ بهت نمیدم په برسه به 5 تومن ......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیره تو و اون رسول قرمساق سیاه سفیده ریدید بهش.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما باید بیام بگم من شهرزاد میخرم بعد روش ترافیک رایگان میدن تا باور کنی چونی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما از یوزر من حرف ناشایستی شنیدین عایا ؟؟؟ عایا به راستی من حرفی زدم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
افکار پلیدی تو ذهنت داشتی با اینکارنقل قول:
حرفی نزدی اب زیره کاه ولی با اون خانم منشی و مخصوصا این جـــــنده مک فاتحه تاپیکو خوندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تخیل خودت سیر کن عزیزم (sm2)نقل قول:
یه دختر بیاد عکس بده مطمئن شم دختره و چت کنیم و اینا هرهفته بهش میدم ترافیکو(sm2)نقل قول:
اشترم یوزر منشی جونم رو باز کن ! قول میده دیگه حرف زشت نزنه (sm74)(sm2)
(sm178)
دست پیشو نگیر(sm2)نقل قول:
حقته خودتم بن کنه دیوث تا منو نخوای بن کنه(sm2)نقل قول:
اشترم اینو یه 4-5 ساعت بن کن یه کد بیپ بهت میدم همین الان(sm2)
دست من رو کی..ونته عزیزم حس دیگه نداری(sm2)نقل قول: