کی بود ؟ کی بود؟ من نبودم من که دروغ زن نبودم (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی بود ؟ کی بود؟ من نبودم من که دروغ زن نبودم (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونسم شوخی مث خودم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرا...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره شو مث .....ها گذاشته رو والش خودت بزنگ بگیر دیگه (sm2)نقل قول:
روسیه هم هیچی نیست (sm29)
خوزه شر (sm70)نقل قول:
چقدر نقاط مشترک داریم (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
طرف رفیق فاب تونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر کنم هدف همین شماره بوده تا خرید و فروش (sm2)
یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم/ در میان لاله و گل آشیانی داشتیم(sm121)نقل قول:
البته کاپیتانون مصدوم شد اما تا همین جا هم به خاطر کاپلو اومدننقل قول:
کلا تیمایی مثل بلژیک و سوییس و روسیه کمتر از اونی که فکر میکردیم نشون دادن (sm55)
چقد??????????¿¿¿¿¿¿¿(sm128)نقل قول: