میخوای خودم بیام درت فرو کنم تا بیشتر لذت ببری مردک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای خودم بیام درت فرو کنم تا بیشتر لذت ببری مردک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اهنگ استانه پيري مثه طبيعت سياوش قميشي شروع ميشه خخ
گوجش زیاد نباشه خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه مهر(sm88)(sm88)(sm88)(sm88)(sm88)
بپر سر کوچه فلفل دلمه بگیر مادرنقل قول:
معلومه تو این آلبوم نباید دنبال ملودی گشت اشتباه کسایی که حال نمیکنن همینه مگه امثال کوهن اهنگاشون ملودی خاصی داره هدف چیز دیگس تو این نوع موسیقی
از دم خونه احمدی نژاد بخر گوجرو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون حرفی که به سینجول گفتم تو منو از نزدیک ببینی خودت میکشی پایون (sm2)فرصت چرخشم بت نمیدم چه برسه رو زانوت بشینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدینقل قول:
سینجول همون نون پنیرو بیار
بچه یدفعه املت منو بخوری دیگه از این حرفا نمی زنینقل قول: