نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه عشقم؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه عشقم؟(sm2)
هیچی یاد اون روزایی میفتم که شب تا صبح تو دهنت بود (sm2)درش میاوردم اشکت درمیومد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پستونکم رو میگی یادش بخیر چه شیرین و خوشمزه بود البته چون هم اندازه دودولت بود من پستونک رو انتخاب کردم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
خودت ک.ونی(sm2) دیوث رفته رنگش رو سفید گذاشته میترسی با رنگ سیاه بهم بگی(sm2)
stupeds (sm50)
خودتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
الان دیدی ؟ (sm2)نقل قول:
مرگ دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره رفتم توی قسمت پنل کاربری خودم قسمت یاد شده ها دیدم یه متنی هست ولی توی تاپیک نبودش فهمیدم اینجوری دیوث بازی نوشتیش آلتم در ماتحتت با اون نوشتنت دیوث(sm2)نقل قول:
ریدی ! من برم 10 نصب کنم و بیام (sm2)نقل قول: