آهنگ : شعبون کدخدا
ملودی و تنظیم : عباس معصومی
باریکلا شعبون کدخدا باریکلا
باریکلا مرد با خدا باریکلا
نمیدونم چی چی ... شهر ساری باریکلا
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ : شعبون کدخدا
ملودی و تنظیم : عباس معصومی
باریکلا شعبون کدخدا باریکلا
باریکلا مرد با خدا باریکلا
نمیدونم چی چی ... شهر ساری باریکلا
آمریکا لبرون جیمز و کوین دورانت رو نبرده ، امیدش به ریش و پشم جیمز هاردنه (sm120) احتمال زیاد فینال اسپانیا - آمریکا ، قهرمان هم اسپانیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپانیا تیم خیلی خوبی داره ولی من همیشه بسکتبال امریکا رُ ترجیح میدادم به خاطر بازیکنا گولاخش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد البته (sm120) اگه جیمز و دورانت یا آنتونی بودن آمریکا با اختلاف قهرمان میشد ولی با این بازیکنا تو فینال اسپانیا کم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسکتبال(sm25)
امسال رقیب چلسی سوانزیه نه سیتی و ارسنال(sm120)
(sm132)(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 76' آث ميلان 3 - 1 لاتزيو
دو هفته دیگه با هم بازی دارن ، فینال زودرس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیرفتن بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین برزیل هفته ی پیش با اختلاف 33 تا به آمریکا باخته بود
مجري: فاميل دور اين برگه چيه دستته؟
فاميل: ليست کلاساييه که بچه م رو توش ثبت نام کردم،نوشتم که ساعتاشون يادم نره
بده ببينم...زبان انگليسي؟ برنامه نويسي کامپيوتر!؟ فيزيک هسته اي!!!!؟ اينا چيه!؟
فاميل: آقاي مجري اين بچه همسايه الفبا رو ياد گرفته نميدوني ننه باباش چه پزي ميدن! ميخوام روشون رو کم کنم!
مجري: پس اين بچه کي بايد بچگي کنه!؟
فاميل: از هفت تا هفت و نيم کلاس نداره،ميتونه اونموقع بچگي کنه! تازه واس آينده ش هم خوبه،مثل من آس و پاس نميشه
مجري: يني چون تو نتونستي به جايي برسي اين بچه حتماٌ بايد دکتر مهندس شه!؟
فاميل: خدا نکنه! دکتر مهندسا که همه بيکارن! من ميخوام بچه م کلاهبردار حرفه ای بشه!(sm2)
امسال 3 گانه داخلی میکنیم (sm120)نقل قول:
سایت شیلتر شد
این همه میرین جلو همه رو میبرین تیمای سخت حذف میکنین اخرش به میلتون تو فینال میبازین(sm120)نقل قول:
لامصب لیگ جزیرس نه لالیگا تیم دسته پنجمی هم میتونه تیم صدر جدول پرمیر لیگ رو ببره(sm120)
119 سایت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر خودته ، این جوک های چیز رو میزاری تو تاپیک سایت شیلتر میشه
چرت نگو باو من یه هفته نبودم اومدن از 119 شده بود 122 نکنه اونم تقصیر منه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت اون مزخرفاتی که به عنوان جوک میزاری ، باخت بسکتبال تقصیر تو بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه تو خوبی(sm98) اصلا سن 32 بهت نمیاد....(sm27)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
:poop:نقل قول:
اون که صد در صد!(sm120)نقل قول:
ولی این تیمی که من دیدم اومده که رکوردارُ بزنه امسال (sm120)
نمیتونه اینجوری تا اخر ادامه بده(sm59)نقل قول:
خواهیم دید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ تیمی به خوبی چلسی نیست امسال (sm100)
دفاع بارسا (sm2)
جرمی متئو (sm30)
تیمش خوبه اما اینجوری تخته گاز نمیتونه بره(sm51)نقل قول:
(sm124)
(sm159)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm31)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار نیست این طوری بره (sm70)نقل قول:
ولی این تیم پتانسیل زدن رکورد امیتاز رُ داره به نظرم
حداقل 3 هفته مونده به پایان چلسی قهرمانیش قطعی (sm111)
سیتی رو دست کم نگیرنقل قول:
(sm115) لاشیا گفتم البوم خواننده هایی که دوس دارین بزنین اگر البوم تو راهه
با شما بود(sm120)
سیتی امسال دیگه مدعی نیست!نقل قول:
پارسالم با سلام و صلوات بردن
پیگیرینی مربی نیست که (sm70)
امسال چلسی با فاصله مدعی اول
سیتی دوم
بقیه هم پشت سرش (sm98)
البوم کی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده های محبوب من نیستن هیچکدوم (sm120)
جمعه روز بدی بود. بوی عیدی بوی توپ با تو معنی می گرفت. ای کاش حضورت صدایت را دلچسب تر می کرد اما نبودنت باعث نمی شود که هرگز از کوچه-پس کوچه های ذهنمان دور شوی. فرهاد! هنوز هم جمعه روز بدی است.
صدایت می ماند و می ماند و می ماند تا همه حضورت را تجربه کنند و به راستی این تنها صداست که می ماند. فرهاد این روزهای مردم ما چه بی صدا می گذرد و همه فکر یک سقفند. آن روزهایتان را که ورق می زنم افسوس می خورم ای کاش ما هم صدایمان به گوش مردم می رسید. روزگارمان بد نیست. خدا را شکر. گله ای نیست اما دوست داشتم تجربه کنم بزرگی و فریاد زدن هایت راکه چه عاشقانه عشق را روایت می کردی.
هنوز هم کاغذهایمان رنگی است. هنوز هم سقف هایمان بی روزن است. هنوز هم فرهاد، فرهاد است. و هنوز هم فریاد فرهاد ماندنی است.
محسن چاوشی
جرارد اگه نمیرید لیور قهرمان میشد(sm120)نقل قول:
احتمالش هست که قهرمان بشه اما اینجورم که تو میگی از فاصله خبری نیست
این پستت رو دخیره میکنم به وقتش نشونت میدم (sm70)نقل قول:
من همه تیما رُ دیدم فاصله شاید بیش از اونی باشه که منم فکر میکنم
امسال منتظر اتفاقای عجیب غریب باشین (sm132)
با لیگ اسپانیا اشتباه گرفتی فکر کنم(sm120)نقل قول:
کلا میگم
الی اهنگ محسن چطور بود؟