این همسایه مون جوری دیشب زنشو کرد که کسری ناجی مذاکرات رو ول کرد اومد اینجا گزارش تهیه بکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
این همسایه مون جوری دیشب زنشو کرد که کسری ناجی مذاکرات رو ول کرد اومد اینجا گزارش تهیه بکنه
داداش اگه آبرومونو نمیبری و واسمون جک نمیسازی
.
.
.
.
.
.
5هزار تومن پول داری دستی بدی؟
.
آخرین اس ام اس بانک ملی
توی این خرابه ی متروکه
تو که نیستی همه چی مشکوکه (sm81)
يه جورى دربارهء لو رفتن اطلاعات گوشى همراه از طريق شبكه هاى مجازى توسط ناسا و اسرائيل ' مردم رو ميترسونن ، انگار مردم ما تو گوشياشون دستورالعمل اختراع زيردريايي، نقشهء حملهء نظامى ، يا فيلم سخنرانى امام زمان رو ذخيره كردن .......
يه سرى فيلمســ.وپرو جك و عكس سلفى ،
احتمالا منظورشون ذكرها و آيه هاى معجزه آسايي هست كه مردم مارو خوشبخت ترين و موفق ترين ملت دنيا كرده، و آمريكاييا دربدر دنبال اين رازهاى موفقيت هستن.
بهرحال حجاب محدوديت نيست مصونيت است...!!!
کدام جاندار است که نه خودش به جفتش توجه میکند و نه اجازه میدهد دیگران به جفتش توجه کنند؟
.
.
.
.
.
به نام خدا زن ایرانی.
مورد داشتیم
طرف داشته تو اسکایپ با خانوادش حرف میزده، یهو تصویر برفکی میشه و بعد که صاف شد مهران رجبی اومد چندتا دیالوگ گفت و رفت.
سیبیل قشنگ تو پازل بند چه بی رحمانه خوش صدایی ...
یارو رفیقش فوت میشه نمیدونه چطور خبرو به زن رفیقش بگه بهش میگه شوهرت زن دوم گرفته!!!!
:
:
:
:
:
:
زن رفیقش:الهی جنازشو بیارن خونه!!
یارو:بچه ها جنازه رو بیارید!!
شامپو درست کردن از روغن هسته انار!!!
حتی خودِ خدا هم يادش نيست به هسته انار روغن ماليده باشه
داشتم میرفتم سمت تجریش 3تا زن دست بلند کردن ...که سوارشون کردم .دوتاشون خوشگل بودن. گفتم کجا میرین گفتن فرشته. یکی از زنا شروع کرد به حرف زدن و عشوه اومدن .اون یکی دیگه گفت من از مردی که شورت مشکی بپوشه خوشم میاد . اون یکی گفت آقا شما از چه رنگی خوشت میاد ؟ گفتم منظورت رنگ شورته ؟ گفت آره دیگه. منم که خر شده بودم گفتم رنگش واسه من مهم نیست هر چه باشه دوس دارم . خوشگله گفت حالا شورت خودت چه رنگیه ؟ با لبخند گفتم سفید مارکش چیه؟ گفتم نایک. خلاصه همش حرف شورت و ......... بود. رسیدیم تجریش جلو کلانتری . گفتن همینجا خوبه پیاده میشیم .خوشگله گفت شمارت چنده؟ بهش دادم. 2تا شون پیاده شدن یکی نشست تو ماشین داشت حرف میزد .یهو دیدم اون 2تا اومدن با مأمور . گفتن آقا بهمون شماره داده بی ادبی هم کرده .شورتشم نشونمون داده . گفتم دروغ میگه جناب سروان . گفت بخدا شورتشم دیدیم سفیده مارک نایک داره . حالا خر بیار و باقالی بار کن . آخرش یکی شون گفت 200تومان میدی رضایت بدیم .آخر سرهم مجبور شدیم دیگه 200تومن بی زبون رو دادیم بهشون .""یادتون باشه کسی رنگ شورت تونو نفهمه خطرناکه""!
ایا میدانید مورچه ها چقدر میخوابند؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منم نمیدونم ㄟ(ツ)ㄏ
تا یک نمیدانمی دیگر بدرود
ایرانسل مسیج داده:
کصافط آچقال عوضی بووووووووق. داداشت رو گروگان گرفتیم. یا همین الان توی مسابقه پیامکی شرکت میکنی یا از تیکه های بدنش پازل واس مسابقه جدید درست میکنیم.
-من :-|
-بچه ها چاره ای نداشتم. حالا کمک کنید جواب سوالشون رو بدم.
موجودی که هشت پا دارد؟؟
1- هشت پا
2- مار
اصن مگه داریم؟ به معنای واقعی کلمه داره داگی استایل ترتیبشو میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)خدا نکنه (sm10)
در هوایت بیقرارم ، بیقرارم روز و شب
سر ز کویت برندارم روز و شب (sm181)
خخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برا سگه سوخت ، چه زندگی سگی داره ، گوسفندم عاخه عادمو(حالا شما فک کنین سگه عادمه، گیر ندین به جملم(sm70)) بکنه (sm2)
(sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خورشید یه جوری میتابه انگار پردشو زدیم در رفتیم
:
:
:
:
:
یواش تر ابجی
سوختیم
درسته ، اگه اینجوری که شما میگین ارزش دیدن داره ، میخوام کیفیت بالاشو دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی این گوسفنده گند زد توی تمام اطلاعات ما از مراتب قدرت در طبیعت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر آن زنجیر زلف دلبرم
گر دوصد زنجیر آری بگسلم (sm181)
اختصاصی واسه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
به دو رلف یار دادم دل بیقرار خود را
چه کنم سیاه کردم همه روزگار خود را
شبی از به دستم افتد سر زلف یار با او
همه مو به مو شمارم غم بی شمار خود را (sm181)
هر کسی واسه خودش دیدگاه و نظری داره نمیشه گفت که نظر همه درسته...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مثلا از نظر شیاف همهکــ.ونی ان...!!!
روزی که به ارگــ.اسم رساندمت باورم نمیشد که...
.
.
کــ.یره گرم و طفلی ام را به خیار سرد و کیــ.ر خری بفروشی...
.
.
جدا شدن کــ.یرم از کـ.صت مبارک!
.
.
خوار شو گــ.اییدم چه چس ناله ای گفتم کمرم شکست
بهترین سریال درام پزشکی هستش دیگه ! و اینم بگم دیالوگ های دکتر هاوس رقیب نداره بعضیاشو گذاشتم همینجا ! امتیاز 9.0 /10 گرفته و کلی جایزه و این جور حرفا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دمت گرم عجب سایتی رو گذاشتی چه ریلیز های خوف و خفنی داره (sm178) (sm10)
به نظرت واسشونن زیرنویس مناسب پیدا میشه ؟؟
بعد از مهستی و هایده دیگه هیچ خواننده های زنی نتونستن جای این دوتا خواهر رو تو موسیقی ایران پر کنن .. حتی کامران و هومن
(sm10)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها کسی میدونه فیلم های X-Men رو از کجا میتونم دانلود کنم!البته با زیرنویس زیرنویسش مهمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی این سایت رو دیده بودم ولی چون زیرنویس نداره میترسم دانلود کنم بعد زیرنویس هایی که بعدا دانلود میکنم به فیلم نخورهنقل قول:
taksub4.inنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر نویسشو از اینجا بگیر
ماشالله واسه اینجور فیلمها 60 نوع زیرنویس واسه هر قستمش موجوده (sm120)
جدیدا یه جور هماهنگ میکنن که به بیشتر ریلیز ها هماهنگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm67)
آره ولی چون 4-5 تا از فیلم ها مال قبل از 2010 هست پیش میاد که هیچ کدوم به هم نمیخورن!نقل قول:
قبلا به سرم اومده
نبینم خجالتتو (sm10) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتی که مجتبی داد دیگه خودش مرجع پخش زیرنویس فیلماست ، خیالت راحت باشه زیرنویش ایکس من همه جا هست اصن اسم فیلم رو تو گوگلم بدی تا دلت بخواد زیرنویس ایکس من رو میده ، ولی ایکس من فقط دو قسمت آخرش خوبه ، بقیه قسمتاش بچه گونست حوصله عادم سر میرهنقل قول:
فیلمهایی که شهرت زیادی دارن مثل همین x men اینطوری نمیشن معمولانقل قول:
باشه من با مسئولیت رسول و صابر دانلود میکنم اگه مشکلی پیش بیاد.......... میکنم
(sm70)
اگه مشکلی داشت بگو من خودم Arian Drama یکی از بهترین مترجمین رو میفرستم خونتون واست ترجمه کنه (sm70)نقل قول:
به دختره گفتم نتتوگــ.اییدم ...
میگه تو به ننم چیکار داری بیا خودموبگــ.ا
خواهشی که دارم متنو درست بخونین.
یه نقطه کم و زیاد شد.ببین چی شد!
نتتو...
الانم من دارم تلــ.مبه میزنم
کلید اسرار
این قسمت
(نقطه سر نوشت ساز)