نوید راستشُ بگو؟(sm135)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید راستشُ بگو؟(sm135)
خب ببین گل پسر مسابقه نیستش که هرکی پست بیشتری ارسال کنه بهش بگن هوراااا... تو پست ارسال میکنی که ما بخونیم... وقتی میبینی ما علاوه بر اینکه نمیخونیم از این حجم ارسال پست شما به ستوه اومدیم و صفحه لود میشه میبینیم یه سری نوشته ـس که علاقه ای به خوندنش نداریم و با یه بد و بیراه به جونت میزنیم صفحه بعدی چه کاریِ؟ (sm25) ببخشید که اینهمه رک گفتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت... خیلی میخوامت (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش اینکه بله راحت شدم، نه تنها من 2 3تا کاربر دیگه هم ناراحت بودن و نمیگفتن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااای اخبار دیدم سایپا رسما عذرخواهی کرد پلیس از کاهش 15%ـی شماره گذاری خودروی صفر خبر داد لـــــــــــــــــذت بردم (sm120)
نشسته ام به انزوا
به رنگ و بوی بی پناهی ...
بیا که همهمه ام نمیرسم به صدا ...
خب الان که بن نیستی... توضیح بده... از خودت دفاع کن تا از اتهامی که بهت وارد شده تبرئه بشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحاتتم همینجا بگو...
همچنان محمد معتمدی ... (sm181)
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم (sm181)