باید میومدی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
باید میومدی ...
اکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه به نظر مخاطبینم احترام میزارم (sm2)
من حاضرم تو کی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد میشه پس این اخرین کارتون باشه تو همین اوج خدافظی کنید برا ما ماندگار تر میشه جدا (sm2)
امروز از اولش حسم یه جوریه ..
تو فکرشم از محسن شکایت کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر(sm10)
گویا اهنگت به دست زانکو رسیده شبا جای قصه شب اهنگ تورو گوش میده مخصوصا تیکه اخرش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قنداق بخور واسه حست خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دویتا (sm50)
عجب گوهی خوردیم ریلیز کردیم(sm2)انگار همه دل کردن (sm2)شرفمون رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)(sm198)(sm198)(sm198)
مشهور شدن این چیزارم داره دیگه..باید جوابگوی طرفدارات باشی..مدیر برنامه خواستی خبرم کن(sm2)نقل قول:
امروز سر کلاس یکی از دوستام گقت یکی آهنگه چاوشی رو بارخونی کرده گذاشت دیدم توئی همونجا کلاسو ترک کردم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجاست که میگن محبوبیت محدویت نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) آروم و بی صدا .. باید میومدی ..
به تو ربطی نداره ..
(sm90)(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن حالا که اینطور شد میخوام پوز همنونو بزنم البوم بدم (sm50) تا ۳ تا هم میخوام فیت بدم ، میلاد امادگیشو داشتی اعلام کن بت افتخار بدم برا فیت (sm19)
دقیقه 94 چی شد اون توپه گل نشد (sm2)
ادینیو 12 گل
مسی 10 گل (sm2)
تو خوابیدی جهان خوابه... (sm50)
داريوش چه صدای دلپذيری داره(sm54)
خميازه باد آهسته گذشت از پشت سرم...چه خبر اونور پنجره!!
(sm132)(sm132)
پس داد زدم پشت درم ..... (sm27)
(sm27)
(sm19) دستت طلا اشترم
(sm50)
خب کی تاپیک حجت اشرف زاده رو میزنه (sm2)
(sm155)
حامد پهلان - مهناز
انقراض پلنگ ایرانی با افزایش بیرویه تعداد گوسفندان (sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahi Saa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسفندان از نوع حيوان يا انسان ؟ (sm2)
انسان...
اسم کتاب جدید مهدی موسویه (sm50)
ببین و نترس...
نترس و بگو...
خدای تا ابد... خداااای همه ست (sm50)
روح بزرگ من دیدی *** ( دنیا چقدر کوچیکه ) (sm45)
درست از آخرین برگی که باختی (sm50)
چمدونم دارم میبندم
با یه طرح کهنه از دلخوشیام (sm85)
اینه که فاصله هارو نمیشه با گریه پر کرد (sm50)