تایمش چقدره؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تایمش چقدره؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان با این کارا قهرمانی ارژانتین و نقش کینگ مسی رُ زیر سوال ببرن (sm120)
با فرمول های فیزیکی میشه اثبات کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تصویری که از بالا نشون میده --- خود بازیکن و چند تا بازیکنایی که توی دایره میانی زمین وایسادن اشاره میکنن که توپ رفت دروازه ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی داور قبول نمی کنه --- فکر کنم توپ به بازیکن خورده که خود بازیکن هم به راحتی منصرف میشه ---
اَ کجا فهمیدی؟ (sm120)نقل قول:
3 ثانیه بعد از لحظه لمس پای ضربه زننده با توپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا ربطی به محدودیت نداره نفر بعد باید وقتی بیاد که تکلیف توپ معلوم شدهنقل قول:
اگر دوباره به هلندیه برخورد کرده که کلا بحث بی مورده اگر برخورد نکرده بازم بی مورد چون اشتباه داوری جزئی از فوتباله(sm120)
شاید... به هر حال معمولا صحنه های خیلی ساده تر برای رسانه ها سوژه س... سعی می کنن روش مانور بدن... چیزی هم که از اول گفتم برای من جالبه همین عدم پوشش تصویری این صحنه س... نه خود اتفاقی که میفته...نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از امین عزیز که موجبات ارتقای سطح دانش و آگاهی کاربران را فراهم نمودندی (sm120)نقل قول:
خواهش می کنم بذا من برم تو افق محو شم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]