خداییش انصاف داشته باشید....آلبوم آلبوم خوبی بود..درسته در سطح شادمهر نبود ولی کلا خوب بود... برید دوباره آلبوم را گوش کنید بعد بیاید نقد کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
خداییش انصاف داشته باشید....آلبوم آلبوم خوبی بود..درسته در سطح شادمهر نبود ولی کلا خوب بود... برید دوباره آلبوم را گوش کنید بعد بیاید نقد کنید
من که جدا از همه چی چسبیدم ب صداش فقط ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین راضیم میکنه در حال حاضر ... همینم از شادمهر غنیمته ...
مسعود از همون اساتید که گفتی دارن کم کم میان بالا از زیر آبی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خوب بود مرد مومن ؟ الکی خودتو گول میزنی ! برو آهنگ های این جوجه خواننده هارو گوش کن همه ملودی و تنظیم ها در همین سطحه ! شادمهر باید اینارو بخونه؟ تو یعنی واقعا قانع شدی با این آلبوم؟نقل قول:
رو به روی من یه تصویر هزار تیکه شدس (sm50) (sm81)
سال 2002 خود شادمهر چه تنظیمای الکترونیکی زده برا ژینا و خیالی نیست
بعدِ 15،16 سال جناب میلاد هاشمی چه تنظیمای الکترونیکی زده
آدم حیرت زده میشه از صداسازی های ایشون (sm25)
اعتراف، یه قفس، سرنوشت خوبن/ نقطه ضعف و تصویر هم که دیگه مشخصه، امضای شادمهر داره(sm127)
ولی من بازم باید آلبوم رو توی ماشین گوش کنم اونجوری حالش بیشتره(sm128)
بابا مفتی داده شاکیم هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای شادمهر تو صدام بزن عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بحث پولش نیست ! حالا فرض کن غیر مفتی میداد کسی مگه میخره تو این دوره آلبوم اورجینال ؟ داخلی هارو نمیخرن که تو دسترس شونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]