شعر فرصت خیلی قشنگه
یک کار مینیمال قشنگ
فعلا بااین دارم حال می کنم قبل از ریلیز داشتم دمو رو با تکرار گوش می دادم
دوستان لطفا افاضات نفرمایند فقط در حال حاضر باید گوش کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
شعر فرصت خیلی قشنگه
یک کار مینیمال قشنگ
فعلا بااین دارم حال می کنم قبل از ریلیز داشتم دمو رو با تکرار گوش می دادم
دوستان لطفا افاضات نفرمایند فقط در حال حاضر باید گوش کرد
بحث خریدن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته پتانسیل شادمهر خیلی بالاتره ولی به هر حال باید به تصمیمش احترام گذاشت
(sm2) برخلاف دوستان من با قلب من خیلی حال میکنم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تو مایه های عقل و عشق دوست داری شاهکار جان
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم احترام میزاریم طلبکار که نیستیم خدایی نکرده ! ولی در حد شادمهر اصلا اصلا نبود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)موافقم در حد حالم عوض میشه نبود
واسه تو ماشینی خوبه(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نبود گوش نده..برو همون چاووشی گوش بدع کسی مجبورت نکرده داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تشکر ویژه از اقا امیر گل بابت اپلود با کیفیت البوم های ایرانی که تو تاپیک قرار دادین من کل ارشیو رو اپدیت کردم یه دنیا سپاس (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)