یکی از دوستان که نمیخوام اسم ببرم میفرمان جایزت خیلی نفیسه.مسخره میکنه
منم غیرمستقیم به ایشون میگم عامو من واسه ملت بیام خودمو جر بدم که چه سودی برام داشته باشه؟
همینم از سرشون زیاده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از دوستان که نمیخوام اسم ببرم میفرمان جایزت خیلی نفیسه.مسخره میکنه
منم غیرمستقیم به ایشون میگم عامو من واسه ملت بیام خودمو جر بدم که چه سودی برام داشته باشه؟
همینم از سرشون زیاده(sm2)
(sm88)(sm81)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما نفمیدیم یه بار میای برامون یه بار تعریف میکنی چجوریه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رو خوب اومدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو دارو دسته این میلادی و رسولی و ایناست(sm2)
ایشون عفت داره یا نه میده؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه لرزش فقط برای صفحات مرورگره یعنی برای کاری دیگه لرزشی نداره اما صفحه سایت هارو که بالا پایین میکنم تصویر موج دارهنقل قول:
بنش کن زنه از این فاسدای اسمیه(sm2)نقل قول:
نت که دو هفته قطی داشت از ترکیه ..نقل قول:
من که میدونم واس محرم قط کرده بودن ..
مخابرات هم قطی داره هنوز به خاطر تعویض پنل ..
روانی بازیگر تشریف داره اونم تو هالیوود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) من برم حموم خوب استراحت کنم تا 90 شروع نشده ..
ببین این چقدر زده که اینقدر مطمئن حرف میزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر اوحدی میگه من نمیگم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوده همین هالیوود مرکزه فساده همه بازیگراش هم فاسدن وسلام بزن بن کن بره اشترم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مستقل کار میکنم (sm120)نقل قول:
جق قبل از نود ندیده بودیم خداوکیلی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلنار بزن کف کنه(sm2)(sm2)
نقل قول:
دیوس داشتم 220 کیلو پا میزدم باشگاه تازه ..
اخوی التماس دعا(sm111)نقل قول:
اخ اخ اخ.جقه بعد از تمرین.نقل قول:
همچین سبک میشیا(sm2)
مستقل هم رفتی اون دنیا(sm2)نقل قول:
اونم جقیه.همه جقین(sm2)نقل قول:
قبل تمرین بهتر جواب میده ..نقل قول:
نه عامو به لرزش میوفتی نزن هرچی انرژی داری میپاچه بیرون(sm2)نقل قول:
امیر دهنت آواترشو چرا عوض کردی .. (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یه ذره از اون دنیا بگو
چجوریه
کیا هستن
و.....(sm2)
این چیه منکه اواتارم عوض نشده جقی(sm2)نقل قول:
فقط دست از سرم بردار
کجاست بگو...(sm50)
درس شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه چه عرض کنم عین vikingsنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پی حمله تماشاچیان در میانه «تعزیه»،پلیس عراق جان «شمر» را با کمک یاران «امام حسین» نجات دادتعزیه، سنتی ایرانی است
که به تازگی توسط برخی از شیعیان عراقی از ایران به این کشور برده شده است.
اما در مراسمهای محرم امسال، جمعه گذشته در شهر کربلای عراق اتفاق عجیبی رخ داده است.
در حالی که "شمر"در جریان تعزیه باید سر "امام حسین"را میبریده است... ظاهراً حمله مردم و تماشاچیان تعزیه، پلیس را مجبور به دخالت کرده است.(sm2)
(sm54)چقد فیلم عجیبی بود
(sm50)
(sm2)یه اتوبوس بگیریم اعضا مجمع بریم حال میده
(sm120)
نه والا سیستم رو مثلا نو بستم چشم ادمو داغون میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن ماه پیش می خواستم ببینم نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه کابلی مانیتور وصل کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرگس بیمار چشات...
این شبکه اچ دی کی اومد من نفهمیدم (sm120)
زیاد در مورد کابل چیزی نمیدونم از رو نوشته هاش بگم؟نقل قول: