تا اخر دنیا هم جبران نمیشه مگر کریست وقتی کاپیتان تیم شد ببرنش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا اخر دنیا هم جبران نمیشه مگر کریست وقتی کاپیتان تیم شد ببرنش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید باورت نشه ولی من همون لحظه به داداشم گفتم یاد پنالتی اون عربه افتادم که داور گل رو حساب کرد (sm120)گفتم اینم داره گل میشه ولی اون لحظه کسی بهم ایمان نداشت (sm120)نقل قول:
(sm14) --- دانلود کردم --- ولی از موردائی بوده که تو بازار گیر نیاوردم --- یا کارایی که احساس می کنم ضعیف هستن و بعد واقعا ضعیف هستند ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با یه "دیگه حرفی ندارم" بحثُ جمع بندی کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خل و چل اون عربه که بازیکن زننده پنالتی دو بار رو توپ اثر نمیذاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو داری روش تاثیر میذاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طرف وحیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جز پنل کارشناسی انتخاب بهترین بازیکنان جام هستی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم رو توپ اثر نذاشت که (sm120)توپه خودش برگشت (sm120)نقل قول:
آره ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این قدر آلبوم و تراک و موسیقی از انواع مختلف دارم که هر چی دلش بخواد می تونه پیدا کنه بشنوه ---