کارت درسته(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارت درسته(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره معضلات زندگی و از فرسودگی و نا امیدی و تنبلی ما(sm50)
بزار یه نخ روشن کنیم ببینیم تا خدا چی میخواد (sm50)
(sm131)
خوب تاپیک Now Playing علیرضا را فعال کردی ها (sm120)
نقل قول:
من نمی فهمم !
الان این عکسی که گذاشتی روش روسی نوشته . . .
و تولیدِ ایران نیست . . .
اونی که من دارم تویِ ایران تولید میشه . . .
نمی دونم منظورِ تو از اصلی بودن یا نه بودن چیه !
نقل قول:
کدوم خدا !؟ (sm2)
صابر مگه پرایدی که الان دارن میزنن اصل کره هستش؟
تولید داخل تولید وینستون داخل ایران موفت نمی ارزه پاکتی 5 تومن یا 6 تومن باید باشه اصلیش که تولید آمریکاست 16 تومن هستش (sm2)
وینستون 4 خط ما کشیدم زمان مصرف جلدش قرمز رنگ بود به معتادش وینستون چهار خط میدادی میمرد از خوشحالی.
والّا نمی دونم . . .
هر کس به اندازه یِ وسعش . . . (sm10)