(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
والا.. من هروقت میام تو اینو میگی(sm2)نقل قول:
این سجاد فنلاندی هم شب همش وقت خواب میگه کاشکی ی روز صبح شه(sm120)
این ربطش بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm120) گوش بده واست خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد بدون شوخی ، این دختر خاله ی ما رشته ی کارگردانی درس میخونه در ایالات متحده یانکی ، میخوای ازش سوال کنم در مورد رشته فیلمبرداری
با من یکه بدو نکن (sm98)نقل قول:
واسه حرف خوبم باید ارزش قائل شد(sm50)
ما و این جماعت فخر فروش....(sm27)
جدا ؟ اره بپرس چجوریاست بگو رشتم ریاضی هیچ پیش زمینه ای هم ندارم به در باره فیلم فقط بلدم فیلم دانلود کنم نگاه کنم سریالم خیلی میبینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم جدا یه امار بگیر شاید برم همین (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
ادم به هرچی علاقه داشته باشه همه چی بش ربط پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا برا من همین محسن اخر کارا بش ربط پیدا میکنه (sm120)