رئالی ترین رئالی دنیا رُ ول کردی رفتی طرف سومین رئالی ترین رئالی دنیا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رئالی ترین رئالی دنیا رُ ول کردی رفتی طرف سومین رئالی ترین رئالی دنیا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمم طرف خودم نیستم (sm120)نقل قول:
غیر ممکنه(sm120)نقل قول:
همین که به آرشیوت حسادت نمیکنه جای شکر داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من طرف توام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فوتبال غیر ممکن وجود نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟ --- پنل باران؟ --- (sm26) ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پنل دیگه که راهم نمی دن --- (sm37)
کسی که بگه من یک ماه طرف مسیم... کلا از لیست طرفدارای معمولی رئال هم کنار میره (sm120)نقل قول:
تازه غیر قابل پیش بینی هم هست(sm120)نقل قول:
ريتزولي داور ديدار فينال جامجهاني شد
لحظاتي قبل فدراسيون جهاني فوتبال، فيفا در بيانيه اي تيم داوري ديدار فينال را ميان آرژانتين و آلمان را مشخص و اعلام کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داور ايتاليايي، نيکولا ريتزولي به عنوان قاضي جدال حساس آلمان - آرژانتين در فينال جام جهاني 2014 برزيل، انتخاب شد. جيم بويکه رياست کميته داوران فيفا گفت: "ما بهترين داوران را براي بهترين بازي ها انتخاب کرديم و تيم ايتاليايي قاضي جدال فينال خواهند بود."
ريتزولي سومين داور ايتاليايي است که قضاوت فينال جام جهاني را برعهده ميدهد. پيش از اين داوران ايتاليايي، سرخيو گونلا در سال 1978 و کولينا در سال 2002، فينال هاي جام جهاني را سوت زده بودند.
(sm48)