- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
کی هس اسطوره
کی هس (sm120)
به نشانه اعتراض يه ٤-٥ تا كد بيپ ميدم اشترم بازم مثله ديروز بنت كنه تا تو باشي ديگه پيشنهاد ندي(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي كافر سينما هاليوود خود مركزه فساد است سينما فقط سينماي مقاومت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نمیکشی از ابزارت سو استفاده میکنی؟(sm59)
فیلم هم فقط شاهکارهای استاد مسعود سالت ویلیج (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
یکی دوتا کانال تلگرام خفن معرفی کنید(sm93)
سیاسی یا جوک.
الان با ویندوز هستم.امشب هم گوشی دستم میاد.باید مال ویندوز رو پاک کنم.بعدباگوشی چیز بشم؟
(sm2)(sm2) حرکت به جایی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوضولیش به تو نیومده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجمع و کردی بیت الفساد دیوث
(sm77)(sm2)
شنبه – چهاردهم آبانماه- در امامزاده طاهر کرج
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه اقا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلمو شکستید
شماها قدره منو نمیدونید
دکمه خروجو میزنم
بای
اگر به این سوال توصیفیت بخوام جواب بدم آرهنقل قول:
و الا سریال شاخی نیس سرت خلوته ببین صرفا جهت سرگرمی
امشب فوتبال پخش نمیکنن ؟
اشترم دلار زیاد داری بیا یکی واسه خودت بخر
پیش فروش گوشی جدید مایکروسافت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm169)
(sm2)با کجات حساب کردی شد 15 میلیوننقل قول:
(sm2)نه اون فرق میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط مونا برزویی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من داشتم یه چی دیگه حساب میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مونا برزویی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد زر میزنی ادم مجبوره توضیح بدهنقل قول:
من یه چی انتخاب کردم بعد با سودش حساب کردم قسطش در میومد نود و خرده ای بعد ممد امین همون موقع اومد پرسید چقد میشه منم یه لحظه بین دنیای مجازی و واقعی گیر کردم فک کردم اینجا جلوم نشسته میدونه من دارم چیو محاسبه میکنم اونو گفتم (sm2)(sm30)
خب اون مدلای خیلی بالاشه بیشتر ارزونهنقل قول:
ولی همین سامسون و ال جی مدلای بالای 5 زیاد دارن پس اسنوا گرون نیس
اصلا اسنوا بخاطر همین تو ایرانیا اسم در کرده کیفیت خوبی داره قیمتشم رقابتیه
خدا کنه این 24 ماه تعدادش کم نشه مثلا من 5 م خرید کنم بیان بگن تو 12 ماه باس بدی (sm209)
ای بابا تو کجایی هستی ؟ از این تفکرات اره تو شهر ما هس که من در حد تفکر پشمی حساب میکنمنقل قول:
کیون لق بقیه زندگی خودت در اسودگی باشه (sm132)
اخه گفته کارت اعتباری ! یعنی ممکنه یکی بخواد درصدیشو استفاده کنه و الا یه چیزی شبیه بن میشدنقل قول:
(sm2)همشهری ادمینه که
(sm50)
(sm70)منم همچی فکری نکردم فقط میخواستم بدونم اهل کدوم دیاری که همچی معضلی مشابه اینجا دارینقل قول:
(sm54)
مهدی ترکه چیزی لازم نداری 10 میلیون مفت بت بدم (sm2)
عزیزم شما سکوت پیشه کن لطفانقل قول:
به قول مونا جون
بی حرکت شو مثله مجسمه(sm2)
تو کجا 10میلیون کجا مردک 10 میلیون نخواستم همون 2 میلیون رو بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بیا کوفتت شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
مونا جون چند سالته(sm59)
باشه میزنم اولا باید لن.. رو بدی هوا یه تومن رو که اینجوری نمی تونم بدم بهت باید بهم خدمت کنی(sm2)نقل قول:
1 تومن که سهله هیچ یه شاخه سیر هم هم نمیدم (sm59)نقل قول:
از خود راضی مگه خودش چند 9 8 (sm2)
اشترم دیوث برای تو هم باید شعار بخونم؟(sm2)