[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm50)فردا لعنتی تر از همه روزاست ساعتای منتهی به عید عذاب آورترین لحظه هاس / دوس ندارم لحظه های منتهی به عیدو
مرســــــــی... (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر منم همینطوریِ (sm2) کلا یه رفتار پایه ثابت پدرونه ـس شاید خودمونم که پدر شدیم همین کارُ کردیم (sm70)
می توو... (sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداوکیلی دمش داغ (sm127) ایران تا همیشه بهش مدیونِ... خاطرات دادگاه ـشو بخون تا اینکه موفق شد حکم بگیره صنعت نفتُ ملی کنه
وقتی شماها باشید منم هستم (sm19)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام یاد بگیر خیلی خوبِ... هم از پس خودت برمیای هم اینکه دستپخت خودت خیلی بهت میچسبه... حتما امتحان کن (sm59)
ولی من سال تحویل نصف شبی رو دوست دارم... همه خوابن... در سکوت محض شروع بهارُ به خودت تبریک میگی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه الان ملیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان شده.(sm59)