اقا این مونا برزویی یه جشنی داشت امروز تو این کافه تخمیه ما
این مرتیکه پرویز سیبیل خوشگل زد خرابش کرد
مرتیکه کچله کلاه گیسی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا این مونا برزویی یه جشنی داشت امروز تو این کافه تخمیه ما
این مرتیکه پرویز سیبیل خوشگل زد خرابش کرد
مرتیکه کچله کلاه گیسی(sm2)
من 1 تومنت میدم تو بیا سرویس بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ای بابا می خواستیم بریم بخوریما kfc رو پلمپ کردن
امیر؟
شاهین - آن چشم ها... (sm50)(sm118)
این غم میان سرخوشی گیج آبجو
از من شروع می شود و چشم های تو
از من شروع می شود و آن دو چشم تر
که عاشق من اند و من هر چه بیشتر...
از تو که نیستی و من انگار مـُرده ام
از من که سال هاست به بن بست خورده ام
از من در ابتدای خودش انتها شده
از من که پاک عاشق آن چشم ها شده...
(sm50)(sm118)
از من که در میان عطش گریه می کند
شب ها کنار بی کسی اش گریه می کند
شب های دوست دارمت روزهای بد
شب های من که مال تو هستند تا ابد...
کو به کو (sm50)
امیر این ریمیکس واقعیه یا قلابی؟
آن چشم ها اجرای دیگه ای نداره که جیغ و زر زرای این دخترا توش نباشه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریمیکس شادمهرو یه سری سایتا گذاشتن
مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامی چی شد پ :|
امیر آهنگ زغالچی از گروه عجم رو نداری 320 ؟؟؟
تعدادصفر نام
6 میلیون
9 میلیارد
12 بیلیون
15 بیلیارد
18 تریلیون
21 تریلیارد
24 کیزیلیون
27 کیزیلیارد
30 سینکلیون
33 سینکلیارد
36 سیزیلیون
39 سیزیلیارد
42 سیتیلیون
45 سیتیلیارد
48 ویتلیون
51 ویتلیارد
54 تیفلیون
57 تیفلیارد
60 دیشلیون
63 دیشلیارد
امیر
ترانه و آهنگ و تنظیم آهنگه این دختر آفرین مال کیه ؟
اهنگ غیر ممکن پاشای زیر اپ
کلیپ علی ضیا رو بدین
(sm54)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@
معماری ایرانی خودمون خیلی پیشرفته تر از مدرن اروپاییهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو هیچ وقت نمی رنجم ...
(sm74) وثوق
چیزی نگو استاد :| دام پهن کرده
(sm89)آدم معمولینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)اشترم بیا 10 م وام بگیر سرور ایرانی بگیر (sm2)
(sm74)
(sm74) کجایی بیای با اکبر و ممد امین شبونه تف بدین من صب بیام بخونم (sm180)
واقعا همه اونا رو می خوندی؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)نه حالا اونجوری ولی میخوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا حامی چه شعری (sm50)
(sm120)این فیلمو به بحث گذاشتین ؟
فرار کن حسین فرار کن (sm2)نقل قول:
تو پست بعدیش لیست دی وی دی هایی که باید ریپ کنم میده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد علاقه ی من نیست ولی اساتید راضین(sm120)نقل قول:
بنده دوس می دارم اونا فک نکنم (sm120)نقل قول: