امروز عادل برنامه داشت ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز عادل برنامه داشت ؟
یه دونه دیگه هم بود همیشه تو بازیای مهم بود کولینا نه بعد اون اومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاره ای نیست دیگه (sm120) بالاخره نام ایتالیا همه جا می درخشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش زلاتان هم میذاشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با از این زاویه نگاه کنیم تاثیر نیمار یه اندازه ای بود که نبودش برزیل نابود شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنا برنده توپ طلا از تیم قهرمان ویکی از میان مولر و مسی (sm120)
آخه من تو خونه هر موقع سرم تو آرشیومه... مامانم چهار تا دری وری بارم میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم باشه از تجربیاتت استفاده کنم (sm120)
هر کی هر کاری را دوست داره باید حمایت کنه ازش ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی بر اساس سلیقه اش --- همه جا تست هست --- 30 تا 60 ثانیه را می شنوی --- دوس داشتی می خری --- (sm101)
چه تفاهمی (sm120)منم به ندرت میشه برم یه البوم رو بخرم (sm120)فقط چاوشی البوم بده 10 تا نسخه ازش میخرم (sm120)البوم شاهین رو هم میخواستم بخرم گفتم ما که شانس نداریم میان میگیرنمون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که مدرک دارم ازت که چنین حرفی زدی کافیه (sm120)نقل قول: