(sm120)این کیه 2:49 اهنگ زیبایی داد میکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)این کیه 2:49 اهنگ زیبایی داد میکشه
(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الی دیوث چرا این 2 غنچه نوشکفته،مونا و مهدی رو بن کردی ؟؟
ازت نمیگذرم(sm2)(sm2)
اواتاره منه بدبختو(sm2)
اقا من دیگه تحمل نمیکنم
کدوم دیوثی اون پست اسکرین شات از فیلما رو پاک کرد؟
احمق **** نبود به خدا. برش گردون(sm2)
فریاد نزن ای عاشق ... (sm81)
چین هواپیمایی طراحی کرده که می تواند در بازار هواپیماهای مسافربری با غول های این صنعت رقابت کند. طراحی این هواپیما هفت سال طول کشیده. با اینکه تازه اولین نمونه این هواپیما به نمایش درآمده، شرکت سازنده تاکنون 517 سفارش گرفته است.
از فردا سقوط پشت سقوط(sm2)
چندماه پیش که شماها زدید منو به ناحق بن کردید،فقط بخاطره اینکه گفتم البوم رو نذارید دیگه نمیخواستم اینطرفا بیام
ولی الان مجبورم(sm2)
دیشب پسره عزیزم مصطفی داشت عکسای مراسم رو میدید و با سوییچ بی ام وش بازی میکرد که یهو یه عکسی دید و سریع اومد بهم گفت بابا من زن میخوام
این پسره دیوثه ما عکسو نشونم داد گفتم کدومشونو میخوای گفت هر2 تاشونو
گفتم نچای قرمساق.یکیش ماله تو یکیشم ماله من این ننتو که خودت میبینی(sm2)(sm2)
حالا من از شما عزیزان میخوام این 2 فروند داف رو شناسایی کنید و جایزه بگیرید
اینی هم که میبینید این یوزر بن بوده ولی بازم من باهاش اومدم به شماها ربطی نداره(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصبا میان تو این مراسما جوری ارایش میکنند که یه شوهری پیدا کنند(sm2)
اگه کمکم کنید میذارم اون 10 تا البومی که در اینده میخوای بدیم تو بازار رو شماهم بذارید(sm2)
آزار جنسی دانش آموز ۱۲ ساله، راننده سرویس را روانه زندان کرد
این چاوشی چرا تو عکس اینقدر گشاد نشسته؟(sm2)
یه 6-7 تا فیت میخواست با بچم بخونه نذاشتیم.
حالا شاید افتخار دادیم گذاشتیم با مصطفی خان بخونه(sm2)
اکانت تاینی
USER:morteza702
Pass:mmmmmm
اکانت پاتوق دی ال
ebrahim123:123456
اینم کوکی یه سایت توپ لیچر حتی تورنت
کد PHP:
aed97702aa8d64a58eed7745
alldebrid
علم ثروت است یابهتر؟؟؟
کی والکینگ دد قسمت جدیدشو دیده ؟؟
اونا ممنوع التصویر کردن شما چرا بنش کردید(sm2)(sm2)
ریدم تو اکانتت دیوث این که 26 مهر منقضی شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گفته مگه ؟؟؟
من نفهمیدم شعاره چیه چی میگه اشترم؟
دیوث اون پاتوق دی ال رو استفاده کن خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اکانتا ماله من نیست که دیوث(sm2)
اون کوکی لیچره خیلی عالیه استفاد کن
آرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)( sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه گیس مظلومی توی هواس امروز (sm2)(sm30)
مردک میگم شعاری که میگه چیه میگی خیلی دیوثی؟(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف سیبیلاشو زد خیلی سوژه بود سیبیلاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه گیسشم تو حلق اشترم کیسه کش(sm2)
وردار این آواتار شخمیتو عوض کن وگرنه هرچی پروتیین دارم می پاچم روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشترم دیوث عوض کرده باید برم پا سیستم اواتار قبلیه رو بذارم(sm2)(sm2)نقل قول:
تو به بربری میگفتی بیسکوییت (sm2)
سوژه افتاد دسته کیسه ها حالا حالا ها ول کن نیستن(sm2)
(sm2)
تو به آیتونز میگفتی بربری (sm30)نقل قول:
بریم رئال و پاری سن ژرمن (sm155)
خیبر خرم آباد(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اونموقع که این کیسه کش ها فرق سی دی بیبی رو از وبسایت نوای رامشه تشخیص نمیدادن ما تو ایتیونز اکانت داشتیم(sm2)
امیر بزن این دیوث قرمساق مهدی خطر رو از بیخ و بن حذفش کن همه حرفهای زشت و ناشایست از گور این بلند میشه مرکز فساده اگه تو نمیتونی حذفش کنی یه دقیقه پانل بده من من خودم حذفش کنم تا خیال همه از دست این دشمن باران راحت بشه(sm2)(sm2)(sm2)
(sm50)
تو به اونجات خندیدی دیوث انچنان میکونمت که 3 قلو باردار شی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن من طرفداری هر تیم خاص بخصوص ایرانی رو به شدت تکذیب میکنم ! من اصن ر...دم به کل فدراسیون فوتبال (sm50)(sm2)