(sm81) این عادت دلم شده ، زندگی با چشات کنه
(sm81) پشت یه مشت خیال پوچ ، خودش رو هی فدا کنه
(sm81) این عادت دلم شده نگذره این ثانیه ها
(sm81) شاید خودت یه روز دلت تنگ شه واسه عاشقیام
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) این عادت دلم شده ، زندگی با چشات کنه
(sm81) پشت یه مشت خیال پوچ ، خودش رو هی فدا کنه
(sm81) این عادت دلم شده نگذره این ثانیه ها
(sm81) شاید خودت یه روز دلت تنگ شه واسه عاشقیام
(sm134)
Reza Yazdani
هفته ديگه كلى خبراى خوب دارم كه باهاتون شريك ميشم...به شدت مشغول كاريم ... دعا و انرژيهاى قشنگتون رو لازم داريم...سلامتو سربلند باشيد...
عمو(sm59)
پایان ی هفته ی بی خود (sm118)
و شروع یک هفته تخ*ی تر(sm120)
هفته های تلخ من(sm81)
با خوبو بدش کنار میام بی خود نباشه فقط کافیه برام (sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از یکی داغون تر(sm120)
حدادعادل، جلیلی و قالیباف روز دانشجو به دانشگاه تهران میروند.
مثل این می مونه صدام تو سالگرد جنگ تحمیلی بره بنیاد شهید!
(sm2)(sm2)
(sm184)
Lincoln 2012 (sm27)
(sm50)
پوسیدی تو نت فسیل شدی تو باران بسه دیگه زندگی کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی به.کی میگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
02 Avaz E Shushtari Va Leyli O Majnun Va Masnaviye Avaz
(sm50)
تعداد پستامونو ببین 70 هزار تا ارسال من 30 هزار (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف روز ممر تو نته من کلا جمع بزنی تو دو سال اخیر یماه تو نت نبودم
دوست داره(sm50) امضاتو(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس محسن به همکاراشم رحم نکرده کم کم داره این اخلاق بد محسن منو داره ازش زده میکنه محسن رگرد همون آدم غیرمجاز شو
تو دهن مارو سرویس کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
(sm19)قابل ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)تازه داریم زندگی می کنیمنقل قول:
نفسی هم از اینجا می گیریم (sm120)
کمتر به دیوارا نگاه می کردم تا. که باشم تو خیال خودم
کمتر صدات می کردم تا.فکر نکنن دیوونه شدم
(sm50)
به به مستر سرباز نما (sm59)چطوری ؟ کم پیدایی (sm19)نقل قول:
دیدار تیمهای پرسپولیس و ذوبآهن در حضور تماشاگران برگزار میشود(sm120)
0921 ماله کجاس ؟
هی زنگ میزنه ولی حرف نمیزنه :\
آرزویی است مرا در دل
که روان سوزد و جان کاهد
هردم ان مرد هوسران را
با غم و اشک و فغان خواهد
به خدا در دل و جانم نیست
هیچ جز حسرت دیدارش
سوختم از غم و کی باشد
غم من مایه ی ازارش
شب در اعماق سیاهی ها
مه چو در هاله ی راز اید
نگران دیده به ره دارم
شاید ان گمشده باز اید
فــــروغ (sm19)
(sm10)نقل قول:
دست در دست هم بدن همه.شاید پرسپولیس بره.بالا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد تا 4 تا کیسه کش از این بالا رفتن در همه جاشان سوزش ایجاد شود (sm59)نقل قول:
بله همین که میلاد گفت (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از مرگ ...
هرگز از مرگ نهراسيده ام
اگر چه دستانش از ابتذال، شکننده تر بود.
هراس من – باری – همه از مردن در سرزمينی است
که مزد گورکن
از آزادی آدمی
افزون تر باشد...
شاملو (sm50)