حالا شما بگویید شاید بنده حلش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا شما بگویید شاید بنده حلش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زمانه ی بدی زندگی میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرگ بازار است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عباس معصومی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما عباسشوني من با اميرتون كار دارم (sm30)
امیرالمومنین تشریف ندارندنقل قول:
بنده نایبشان هستم خواهر
بلی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط عباس معصومی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مشكلم حل شد برادر جان (sm10)
استاد تشریف بردننقل قول:
استاد عباس معصومی تشریف بردن مادر جان
آه مادر جان اثر کرد
زرت زرت لیو میزنه (sm81)
قلبم رو تکراره
همیشه دوست داره
حالا که میگی آره
انگاری هوا تب داره