باشه ، ولی اگه مشکلی پیش نیومد من و رسول میکنیم قبول؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه ، ولی اگه مشکلی پیش نیومد من و رسول میکنیم قبول؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر از الان گفته باشم مشکل پیش اومده!!!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار میکنید ؟؟؟ خودتون میاید تهران یا من بار سفر ببندم بیام نیشابور و انزلی؟؟؟
(اگه خودتون بیاید قول میدم دردش کمتر باشه)
بی زحمت بلیط من فرست کلاس باشه ! من برم چمدونامو ببندم (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان از مشکل ناهماهنگی زیرنویس فیلم عکس بگیر بزار اینجا ، اگه مشکل داشت من همین الان بلند میشم میرم نیشابور دست رسولو میگیرم میام تهران هرکاری دلت خواست بکن ، آما اگه همین الان نشون ندی قربون دستت سر راهت که داری میای انزلی وازلینم بخر بیار احتیاجت میشه (sm2)نقل قول:
من بلد نیستم عکس بگیرم بیا اینجا خودت ببیننقل قول:
خدا بهت رحم کنه میخوام تمام عقده ای که از خنوم منشی دارم سرت بیارم (sm2) خودتو واسه یه طوفان سهمگین آماده کن (sm30)
غصه نخور ! یادت میدم (sm173)نقل قول:
بیخودی خوشحال نشو!!! (sm2) زیرنویس مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
اگه گولمو بخوری عکس گرفتنم بهت یاد میدم (sm2)
این دیگه آخرش بود (sm2) (sm30)نقل قول:
گولت چقدره؟؟؟؟ بزرگه؟؟؟؟(sm2)نقل قول:
من فعلا برم قسمت آخر فصل 5 هاوس رو ببینم (sm155)
بنظرم درستتر اینه که ، الان امضاتو تغییر بدی یه عکس از خودت بزاری بالاشم بنویسی شاهین ، بد شانس ترین کاربر باران !!!نقل قول:
الان رفتم چک کردم با همه نسخه ها تطبیق داره (sm70)
چیو چک کردی؟؟؟ شاهین کیه؟؟؟؟نقل قول:
شما ؟؟ من به جا نمیارم
عجله نکن حالا میبینیش باهاش آشنا میشی ، واسه این صحبتا هنوز زوده دوس ندارم تو رابطمون سریع جلو بریم (sm2)نقل قول:
فدا جنبت شاهین (sm127)
(sm70)(sm2)(sm127)نقل قول:
نوکرم(sm127)نقل قول:
ایول کلی خندیدم
مرسی که راهنمایی کردید بازم
دقت کردید یکی عمل میکنه دماغشو
بهش میگی واقعا عمل کردی عوض نشدی که
میگه من خیلی می خواستم 'طبیعی شه '
تو که دنبال عوض نشدن بودی پس چرا عمل کردی ::-/
فدا بشم دادا (sm127)نقل قول:
ینی مملکت یه جوری تــ.خمی شده که،
دیگه یاکریم هم آدموُ میبینه، میپره!!!...
شب رویایی من...
بیا در خانه ام را بزن.
من مـدت هاست منتظر حضـورت هستم...
منتظر اینکه تو درِ این خانه قدیمی را بزنی
..... پابرهـنه بدوم و در را برایـت باز کنم!
چشـم بدوزم به چشمـان زیبایـت...
یک نفـس هــوای تو را سَـر بکشم و بگویم:
"خــوش آمدی عـزیـز دل! "
دستت را بگیرم و کنار گلــدان شمعـدانی ام بنشانمت...
کمی لبـخند تعـارفت کنم
تو به قصـد جان نگاهـم کنی و من،
نفَســم بند بیاید!
دستپاچه بگویم: " راستی! بروم برایت چـای بریزم!"
آهستـه از تو دور می شوم...
صدایت را از پشت سر می شنوم که با خنده می گویی:
"زیر نــورِ ماهُ و خجـالت زیباتر می شوی دلــبرم!"...
باقـیِ راه را می دوم و در دل می گویم:
خدا امشــب را بخیــر کند
انگار میدان است
.
.
.
کــ.ونم را میگویم
هر که میبیند دورش میگردد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گپ دختراست دارن واسه هم گنده گوزی میکنن قورومساقا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسان در مقابل هوش تعظیم میکند
اما در برابر مهربانی زانو میزند
"ولتر"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختی یعنی
هر کاری که میکنی رو دوست داشته باشی
نه اینکه هرکاری دوست داری بکنی
گابریل گارسیا مارکز
بدون یاد خدا جایی نرو
به خیالت که به آبادی میرسی
نه رفیق
چراغی که در سیاهی می درخشد
چشم گرگ است
عشق من
حسادت میکنم به هوایی که میان من و توست
آغوشت را تنگ تر کن .... بی مرز می خواهمت
گاهی نباید بفهمن چقدر عزیزن ... وگرنه بازی عوض میشه
از تاکسی پیاده که شدم
دیدم پشت شیشش نوشته
.
.
.
.
.
سلطان غم پیاز علیخانی
ﻣﻨﺎﻇﺮﻩ ﺷﻴﻌﻪ ﻭ ﻭﻫﺎﺑﻰ:
ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﻣﻨﺎﻇﺮﻩای ﺑﻴﻦ ﺷﻴﻌﻪ ﻭ ﻭﻫﺎﺑﻴﺖ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺑﺸﻮﺩ.
از ﻭﻫﺎﺑﻴﺖ ﺻﺪ ﻧﻔﺮ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﻴﻌﻪ ﻫﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﻴﺎﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻓﻘﻂ ﻳﮏ ﺷﻴﻌﻪ ﺁﻣﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﺄﺧﻴﺮ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﺪ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮐﻪ ﮐﻔﺸﺶ ﺭﺍ ﺯﻳﺮ ﺑﻐﻠﺶ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ.
ﻭﻫﺎﺑﻴﻮﻥ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻔﺸﺖ ﺭﺍ ﺯﻳﺮ ﺑﻐﻞ ﮔﺮﻓﺘﻰ؟
ﺷﻴﻌﻪ ﮔﻔﺖ: ﺁﺧﺮ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﺍﻡ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﻫﺎﺑﻲ ﻫﺎ ﮐﻔﺶ ﻣﻰﺩﺯﺩﻳﺪﻧﺪ.
ﻭﻫﺎﺑﻴﻬﺎ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻭﻫﺎﺑﻴﺘﻰ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﮐﻔﺶ ﺑﺪﺯﺩﺩ.
ﺷﻴﻌﻪ ﮔﻔﺖ: ﭘﺲ ﻣﻨﺎﻇﺮﻩ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺳﺖ. ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﺪ ﮐﻪ ﻣﺬﻫﺐ ﺷﻤﺎ ﺑﺪﻋﺖ ﺍﺳﺖ
یه مدل آگهی ترحیم دیدم
که آخرش اینجوری بود:
فرزندان :
دکتر بهروز ،
مهندس ژینوس ،
دکتر شهلا ،
مهندس فریبرز ،
اميرعلي معلومه اون اميرعلي
خون به جیگره همهی خانواده کرده ،
پسره ی عیاش ِ درسنخون... :))))
فصل پنجم هاوس به طرز حیرت آوری شوک آور تموم شد (sm1)
ایول عجب بیماری با کلاسی دارم (sm50)(sm2)
1-توهمات قبل از خواب(hypnagogichallucinations):تـوهـمـات قـبـل از خواب، احساساتی است که فرد پیش از به خواب رفتن آن ها را تجربه میکند. توهمات هنگام بیداری(hypnopompic hallucianations) نیز احساساتی است که فرد پیش از بیدار شدن از خواب آنها را تجربه میکند. مجموعه این احساسات، تجاربی مشابه خواب واضح هستند که حین به خواب رفتن و بیدار شدن از خواب اتفاق می افتند. این تجارب چنانچه با فلج خواب همراه باشند، میتوانند بسیار وحشت آور باشند.
توهمات خواب:
1-قریب الوقوع بودن لحظه مرگ
.2-احساس حضور یک شخص (معمولا بدخواه و شریر)
3-احساس فشار بر روی بدن(پشت و یا قفسه سینه)
4-توهمات شنیداری(صدای پا و یا صحبت افراد)
5-توهمات دیداری(اشخاص،نورها،سایه ها)
6-ورود به رویای روشن
7.توهمات پساوایی(لمس شدن و یا گرفتن یک شیء)
8-احساس سقوط.
9-افزایش چشمگیر قوه تخیل
.10-احساس شناور بودن و تجربه خروج از بدن(برون فکنی).
حین تجربه توهمات پیش از خواب و هنگام برخاستن از خواب، فرد ممکن است بیدار بنظر برسد، اما با توجه به امواج مغزی از لحاظ تکنیکی خواب محسوب میگردد. همچنین ممکن است فرد نسبت به محیط و وضعیت خویش کاملا هوشیار باشد.بسیاری از هنرمندان، موسیقی دانان و مهندسین از این وضعیت سود جسته و کمال بهره را میبرند. چراکه در این وضعیت ذهن آزاد بوده و نسبت به خلق ایده های نو و بروز خلاقیت در مطلوب ترین شرایط قرار دارد.40 درصد افراد حداقل یک بار در طول زندگی خود این پدیده را تجربه کرده اند. این وضعیت ممکن است به اشتباه به پدیده های فراطبیعی نسبت داده شود. نظیر: ادراک فراحسی، تله پاتی، ارواح، پیشگویی، ربوده شدن توسط موجودات فرازمینی.
گفت که تو مست نی ای رو که از دست نی ای
رفتم و سرمست شدم وز طرب آکنده شدم (sm50)
خوب(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اواضعت چجوره؟
ایشالا(sm2)
اوضاع چجوره؟(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان میبینم که سخت مشغول کاری(sm2)
کوفت (sm120) نگران نباش از در کیونی خبری نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]