(sm51) به به
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51) به به
اخه خود ننه زاده گفت مال دلصداس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوده مآوا کامنت گذاشته بود آهنگ تیتراژ نیست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی اینو دیده ؟ یه فصلش اومده تا 4 فصل تمدید شده !
(sm132)
برد پیت چی خودشو خراب کرده شیشه رو با کوک کشیده
الی چه خبر ؟
(sm54)این اسم اهنگه ؟ (sm2)
فعلن پارازیت ننداز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) باوشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب نمیاد
خب من تازه رسیدم مرور میکنیم شی اتفاقاتی تو این ۲ ساعت افتاده ..
برا بار سوم میگم اون انیمیشنه که شیر کردم دیروز بود کی بود از دست ندید ..
باز نگید که نگفت ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیونت حرف نزن معلوم نیست ..
حالا میبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی گفتم ساعت ۲۱ ..
کوجا گفته ساعت 21؟
موزن الان پیامک زد ..
سس نگو که اعصابم شخمیه ! نه آهنگ اومده نه سهام عدالتم رو ریختن
سریاله رو بیبین ..
(sm50)
تعریف که زیاد میکنن ازش باید ببینم چجوریه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 گیگ اینترنت همراه اول داد از 5 صبح فعال میشه با همون میگیرم همشو
تهیه کنندش دیوید فینچر (sm77)
بیا برو تو کیونم من تعریف کردم دیگه بقیه شه عنین گو توت دیوس بیا پشم کیونمو بلیس بی لیاقت ..
(sm2)خداشفات بده
ابوالفضل افشاری استوری آهنگ رو برداشت !
دیدی گفتم امشب نمیاد (sm120)
اینی که گفتی نمیشناسم ..
شبکه پنج بزنم ببینم داستان شیه ..
این آهنگ ملکا اولش با اینی که بهمن شیر کرد تو تیزر فرق فوکوله ..
عادل ..
محسن چاوشی یک نابغه است ویژه برنامه نوروزی «بهارِ جان» به
تهیه کنندگی محمد قنبری:
قنبری درباره انتخاب محسن چاوشی به عنوان خواننده برنامه گفت: «آقای چاوشی به عنوان نابغه حال حاضر موسیقی است و فکر میکنم خیلی از برنامهها و شبکهها علاقهمند هستند که با ایشان همکاری کنند. یک پیشنهاد دادیم و ایشان هم لطف کردند و پیشنهاد ما را پذیرفتند،در مورد شعر هم محسن چاوشی یک شعر را از حضرت حافظ با یک ملودی بسیار زیبا که کار خودشان است پیشنهاد دادند. این کار ساخته شده و نوید این را میدهم یک تیتراژ بسیار شاد و جذاب را از محسن چاوشی خواهیم شنید از امشب ساعت 22 »
منتظریم
کو پس؟
ژن خوک فردا اینم که پخش نشد همشونو فوکیدم ..
اره درونگرام (sm181)
(sm98)