(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
الان داشتم تو سیستم و انبوهی از آهنگهایم می گشتم (sm2)که دوتا دمو از شادمهر دیدم " نفس میکشم " و " وقتی حواست نیست " کسی خبر نداره قراره پخش بشه یا نه ؟؟؟ (sm120)
(sm74)
امیر راستی آلبوم های مجاز شادمهر رو نمیزاری تاپیک 320 ؟؟؟؟ (sm93)
بوفالو : اگر صدای امی نمی شنیدم هرگز خواننده نمیشدم (sm50)
(sm54)چی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) یافتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینم دیگه به بانوی موسیقی جهان اهانت بشه (sm142)
(sm120)خودت میگی پفیوزنقل قول:
امیر وقتی آلبوم adele اومد میخوام سنگ تموم بزارید (sm50)
320
flac
alac
wave
itunes
آقا مهدی مهدوی کیا
علی آقا کریمی
خلاصه همه این کیفیت هارو بزار (sm2)
(sm54)خب خودش گفته شاسکول به من چهنقل قول:
یا حضرت جنتیمایسن (sm54)نقل قول:
سرعت نتم ریده شده از 12kb بیشتر نمیشه دانلود (sm81)
دیوثای پفیوز مگر اینجور جلو تیم رو بگیرن
تی وی رو چرا ؟ نکنه نخواستن مافیا لو بره (sm3)دیوثه حرومزاده توپ خورده سینه ش اخراج میکنه میرینه به تیم الان شیث و نصرتی بودن چنان با انگشت نوازشش میکردن که دیگه قضاوت نکنه قرمساق
از فن سامی بیگی و نیکول ایدزی بیشتر انتظار داری ؟؟؟ (sm25)نقل قول:
درکه ..نقل قول:
به فوکم ..
امیر ادیتورتو عوض کن مث مال من بذار .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا دارو مکمل گرفتم 220 هزار تومن من جنگه دلار 3300 .. (sm3)
فوکی خودتی ..نقل قول:
فوک ..نقل قول:
اشترم دیدی چی شد ؟؟ زیاد دانلود کردم سرعتم رو محدود کردن بیشتر از 16 نمیشه (sm81) با این سرعت عکس هم نمیشه گرفت چه برسه به **** ... ببخشید ... فیلم اکشن (sm74)
(sm168)(sm74)
بچه ها کسی از این آهنگ سازان کلاسیک اروپایی لینک آرشیو با کیفیتی ( m4a یا flac ) برای دانلود سراغ داره ؟ (sm176) (sm54)
Johann Sebastian Bach
Ludwig Van Beethoven
Wolfgang Amadeus Mozart
Pyotr Ilyich Tchaikovsky
Johann Strauss I
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امی لی ؟
ده سال بعد از حال این روزام..
طرف یه پاشو گذاشته رو بیت اول یه پاشم بیت آخر قشنگ ریده به ترانه غیاثی (sm172)
(sm173)
(sm50)
دل و دین و عقل و هوشم همه را بر آب دادی
ز کدام باده ساقی به من خراب دادی ... (sm181)
لهراسبی محاسبه کرده رسما میگه پولم کمه پول بدید (sm2)
فروش آنلاین یک آلبوم در «بلک شاپ»
نخستین آلبوم اینترنتی رضا صادقی «شب بارونی» نام گرفت
او درباره راههای تهیه این آلبوم نیز گفت: «این آلبوم برای فروش روی سایت «بلک شاپ» قرار خواهد گرفت و حمایت از این اثر با خرید از بلک شاپ ادامهدهنده مسیری تازه در پخش هرچه بهتر و درخور شأن یارانام است. البته این فقط یک پیشنهاد است و راه دوم یعنی دانلود از سایتها را هم میتوانند انتخاب کنند و من در آن صورت هم راضی هستم و دوست دارم با مخاطبان در این آلبوم هملحظه شوم و لحظات بکری را در کنار هم داشته باشیم.»
(sm74)
همون روزي كه من از دست رفتم.. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دیوث بعد به من بگو فاسدنقل قول:
تو عمرم یک کلمه ازین حرفا نزدم حشری(sm2)
برو چون پاره(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کده بیپ ریده دیگه جواب نمیده چی بهت بدم این دیوثو بن کنی؟(sm2)نقل قول:
به قول زد بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
~
کس کش،سیگار نکش(sm2).
.
.
.
.
.
.
.
.
ساقی کجاست ... (sm50)
(sm74)(sm81)(sm127)