من جمـعه ها را زندگـي ميكنم
بالايِ ابرهـآي تنهايي
آنسوي دلتنگـيِ آهِ پُر سوز قبلـم
من جمعـه ها را بغض ميكـنم
من جمعه ها را ميميرم
من تنهـايي را با يـاد تو جـُمعِه ميكنم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من جمـعه ها را زندگـي ميكنم
بالايِ ابرهـآي تنهايي
آنسوي دلتنگـيِ آهِ پُر سوز قبلـم
من جمعـه ها را بغض ميكـنم
من جمعه ها را ميميرم
من تنهـايي را با يـاد تو جـُمعِه ميكنم ... (sm50)
من فقط کوک میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوک دیگه چیه؟؟؟ منم فقط نعناع اونم نعناع یخی میزنم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری تو سرزمین بنگ زندگی میکنی اونوقت کوکایین میزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکائین
والا من الان می شنوم امیر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
یه تلویزیون led سونی پارسال خریدن برامون 3 تومن
زاغارت زیرنویس فارسی پخش نمیکنه کلی هم تلاش کردم برا اصلاح زیرنویسا که تو نت بود ولی رو این مدل جواب نداد
سوال اینجاس الان بخوام بفروشمش چن میخرن؟ کجا بفروشم که کمتر ضرر کنم؟
کلا پخش نمیکنه یا بعضی زیرنویسا رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم این بنر مهدی یغمایی ریده یه دستی روش بکش