بقیه رو نگاه کن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بقیه رو نگاه کن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار را که کرد ان که تمام کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دید من و شما شاید اما اونی که گل میزنه همیشه تو چشم تره!
من تازه البوم که میاد اپلود هم میکنم (sm120)اگه داریوش و ابی و معین و شادمهر و ...تو ایران بودن از هر البومشون 10 نسخه میخریدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تواین چند سال من البوم قوی گوش ندادم که بخرم .به جز البوم پالت و با ارفاق یزدانی (sm120)
هر چند واسه نخریدن البوم پالت عذاب وجدان دارم چون خیلی قوی بود
لطف دارید -- (sm111)---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معیار ما جامای اروپاییست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه کی دست می زنن؟ --- (sm29)نقل قول:
احتمال قریب به بقین نه (sm120)نقل قول:
تیمی که میدونه بت نبود نیمار امیدی به گلزنیش نیست وقتی عقب میافته از هم میپاشه! (sm25)
من این روزا نسبت به قبل میل بیشتری نسبت به بیپ تیونز پیدا کردم (sm37)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانمه کیه ؟ (sm51)نقل قول: