هر دفعه براي رو به رو شدن با قلبم
دنبال اوني كه مي شناختم ازت مي گردم
روبروي من يه تصوير هزار تيكه شده ست
كه با هر بار رفتنت يه تيكه شو گم كردم
نمایش نسخه قابل چاپ
هر دفعه براي رو به رو شدن با قلبم
دنبال اوني كه مي شناختم ازت مي گردم
روبروي من يه تصوير هزار تيكه شده ست
كه با هر بار رفتنت يه تيكه شو گم كردم
دقیقا مشکل منم ههین جاست (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا میگذره دو سه ماه دیگه میشه فهمید این آلبوم چطوریه و چی بوده
امیدوارم صرف نظر کنه از آلبوم ندادن
فربد پیغامی واسه گلیم باف داری همینجا بنویس برم زیر پستش بذارم عیناً. میخوام بلاک شم، دیگه کاری ندارم باهاش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شادمهر با حالم عوض میشه انتظارات خیلی برد بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دو تا بدبخت سوختن تو این نسل شنونده های ما
البته کم هم نیستن این جور خواننده ها
دقیقا پول (sm138)
امیدوارم بازم بخونه
گلیم باف حیا کن هنرمند رو رها کن
(sm2)مرگ بر دیکتاتور
شادمهر با موسیقی معنی پیدا میکنه ... حتی اگر کم کار بشه با یه استوری و نوازندگی درام یا ویلون یادآوری میکنه دنیا دست کیه ... حتی اگر اصلا نباشه جریان سازیش هست و مشخصه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره چند وقتی این فروم نباشم و تا حد ممکن از ترک هایی که دوست دارم لذت ببرم. شبت بخیر
کسی که بیاد سو سو بزنه خاموش شه همون بهتر که نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون میاد مردم مثل بادکنک بادش میکنن
سری دوم یه جوری میترکه که تیکه هاشم نمیتونه جمع کنه
تو این 10 سال اخیر چند تا خواننده یهو مطرح شدن
بعد گند زدن خاموش شدن
اگه پایه ت درست باشه میمونی تو موسیقی وگرنه شنیده شدن که هیچ محو میشی تو این مارکت
آخه چجوری میشه به ترانه هایی مثل اعتراف و نقطه ضعف و تصویر و... گفت ضعیف...این آلبوم فقط دوتا آهنگ ضعیف داشت ک قلب من و تو بی من بودند..بقیش از نظر من راضی کنندست
(sm50) Shadmehr Feat YAS